Ojciec napisał(a):Piotrek_tdi, potwierdzam tylna osłona nie pasuje, teoretycznie można jeździć bez niej
Praktycznie też bo ja takiej nie posiadam po swapie hebli od FRki
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Ojciec napisał(a):Piotrek_tdi, potwierdzam tylna osłona nie pasuje, teoretycznie można jeździć bez niej
Seba napisał(a):BoRaS, upewnij się czy te przewody to oryginalne przewody tej marki jeżeli tak to jak najbardziej są polecane.
Co do płyny to Motul RBF600 lub 660, 660 trzeba podobno często wymieniać więc jeśli nie upalasz auta po torze to 600 już i tak będzie za dobraJa u siebie mam zalanego ATE i na ostatniej pojeżdżawce wytrzymał więc też jest OK.
noktoto napisał(a):BoRaS, a na pudełku z twojego linka co jest napisaneBrake lines to przewody hamulcowe po naszemu.
BoRaS napisał(a):Jesze jedno - te metalowe elementy na przednich przewodach to elementy montażowe?? W sensie da się je zapiąć w ori miejsca, żeby nie latały??
BoRaS napisał(a):Daj znać jak już będziesz po wymianie
kamatosek napisał(a):Macie może jakieś "best practices" dot docierania nowych tarcz i nowych klocków?
Axee napisał(a):BoRaS, gumke kupisz w ASO jako zestaw naprawczy zacisku hamulcowego. W pudelku 2 gumy: oslona przeciwkurzowa i uszczelniacz tloczka. Do tego potrzeba smar montazowy do zaciskow hamulcowych, do kupienia w sklepie moto za grosze. Gumki wystepuja rowniez w zamienniku, do kupienia np. na alledrogo.
Do 312 prawdopodobnie ten: 1K0698471B ZESTAW USZCZELEK 65.44pln
misiek_t napisał(a):Nawet FR późniejsze modele wyjeżdżały z fabryki tylko w takiej konfiguracji.
misiek_t napisał(a):Prawdopodobnie masz 240mm
misiek_t napisał/a:
Prawdopodobnie masz 240mm
Chyba w żadnym jeden pe nie ma takich hamulców.
pablito napisał(a):Część forumowiczów pisze, że 280 i 312 "mają takie same klocki" albo "mogą zostać te same klocki".
pablito napisał(a):Ktoś zrobił swap, pozostawił klocki od 280 i twierdzi, że leoś hamuje zdecydowanie mocniej. To ja pytam się JAK???
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości