Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bilstein b4 to zwykly amortyzator +00, bilstein b4 sport to obnizony amortyzator -15. Podaj oznaczenia tych amortyzatorow i kolory kropek na sprezynach, a jak chcesz nisko to zaloz eibach pro kit, bo jak na razie to woz drabiniasty wyszedljaco napisał(a):bilstein b4
jaco napisał(a):sprężyny top sporta z arl 150km
MrSiara napisał(a):a jezeli ma sie 2kropki tak jakby rozwoe i 2 tak jakby zielone to jakie to sa sprezyny? bo moj ARL tez z przodu siedzi troszke za wysoko
Bardziej by mi to pasowalo na 2 rozowe i 2 niebieskie, wtedy jest to sprezyna o numerze 1J0411105CT - sprezyna do zawieszenia sportowego, os przednia, zakres masy osi 731-780kg, silniki AGN, APG, AHF, ASV, ARL, AUQ, AMK dla aut z napedem na przednia os.MrSiara napisał(a):a jezeli ma sie 2kropki tak jakby rozwoe i 2 tak jakby zielone to jakie to sa sprezyny?
szczypioor napisał(a):Witam.
czy ktoś mi powie co oznaczają kropki na spręzynie amortyzatora?
u mnie widnieje 5 kropek
Axee napisał(a):Bardziej by mi to pasowalo na 2 rozowe i 2 niebieskie, wtedy jest to sprezyna o numerze 1J0411105CT - sprezyna do zawieszenia sportowego, os przednia, zakres masy osi 731-780kg, silniki AGN, APG, AHF, ASV, ARL, AUQ, AMK dla aut z napedem na przednia os.MrSiara napisał(a):a jezeli ma sie 2kropki tak jakby rozwoe i 2 tak jakby zielone to jakie to sa sprezyny?
Zas przedni amortyzator dla ARLa z zawieszeniem sportowym powinien miec nr 1J0413031DP, nr jest napisany na naklejce na amortyzatorze.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość