kurex napisał(a):Że to tam gdzie jest to pokazane z zdjęciu dołączonym . ?
Nie, haczyki są w linii pod tylnym siedziskiem.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kurex napisał(a):Że to tam gdzie jest to pokazane z zdjęciu dołączonym . ?
kornat napisał(a):Nie, haczyki są w linii pod tylnym siedziskiem.
kurex napisał(a):Jakaś ogarnięta linka to... ?
markus312 napisał(a):Zacisk wymieniony na inny i wszystko działa jak potrzeba
kurex napisał(a):Jak to sprawdzić czy defektem jest linka czy cały zacisk. ?!....
Na allegro dorwałeś czy na jakiejś giełdzie. ?
marcel1992 napisał(a):1J0609721AP
markus312 napisał(a):Najlepiej położyć się pod autem i sprawdzić, po numerach TRW które podałem można bez problemu kupić jeszcze tańszy zamiennik.Ja kupiłem TRW bo dostarczają je na pierwszy montaż - czyli to samo co OE. U mnie były na kulkę i płaciłem po 37złza sztukę
zgaju napisał(a):ja w asv wymienialem miesąc temu, pasuje na 100% http://allegro.pl/linka-hamulca-reczneg ... 94612.htmlPolecam
bzyniu28 napisał(a):Według upodobania
kurex napisał(a):Linka podciągnięta dobrze to jest na 7 czy 9 ząbków max. ?
vin324pl napisał(a):Witam
Podepne się do tematu.
Jaka jest długość linki do Leona I ARL FR 150km?
Bo na allegro są jakby dwie długości do leonów
1691/1073
1450 / 810
Która będzie dobra ?
markus312 napisał(a):
Są 2 rodzaje linek, różnią się końcówką przy zacisku, może być na kulkę (TRW - GCH2659)
lub na podłużną końcówkę (TRW - GCH1767)
transit_master napisał(a):Jak mu na nożnym nie chodzi to faktycznie sprężynki do ręcznego pomogą.
markus312 napisał(a):Cena około 11zł sztuka.
transit_master napisał(a):Heh. To może inaczej. Jak nie odbija to trzeba szukać problemu dlaczego tak jest a nie zakładać sprężynki. Założyć to sobie możesz jak jest wsio sprawne (żeby się wspomóc i to nie wiem po co) a nie jak zacisk wewn jest zatarty.
QQmonzter napisał(a):Ja akurat pytam bo właśnie niedawno miałem robione hamulce z tyłu łącznie z zestawem naprawczym tłoczków i wymianą linek hamulcowych.
Ze sprężynka będzie już spokojna głowa zwłaszcza na zimę.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości