Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Peter007 napisał(a):To w razie czego może jednym być sie podzielił
hugo00 napisał(a):czyli oba wyswietlacze juz dzialaja
teraz masz temp na wysw pod obrotami i na srodkowym? czy na tym glownym zniknela?
hugo00 napisał(a):Moze sie da zamontowac czujnik w dolocie zeby na srodku wlasnie taka temp wyswietlac?
(tam chyba jest czujnik wiec by trzeba go tylko jakos podlaczyc )
hugo00 napisał(a):no ale gdzie ta wtyczke wpiales? jest gdzies tam kostka za licznikiem czy do radia ciagnales?
Matin82 napisał(a):nie wiem jak w leonie, ale na forum Audi A3 montują drugi czujnik temp. obok pierwszego. Podpinając się po jeden czujnik w autach z klimatronikiem podobno były cyrki - oszukiwał, podawał latem temp. poniżej 5"C - więc nie włączała się klima...
pakuu1 napisał(a):A da radę zamiast temperatury powietrza podłączyć pod dodatkowy czujnik temp. oleju? Miałem tak fabrycznie w cordobie, ze na kompie można było odczytać temp oleju - świetna sprawa.
ardi84 napisał(a):Troszkę odbiegnę od tematu ale nie daleko: myślicie, że jak ten sygnał prędkości wspomniany wcześniej podłączę do radia (w miejsce sygnału prędkości Gala) to będzie mi działać podgłaśnianie wraz ze wzrostem prędkości samochodu??? ...
hugo00 napisał(a):Zobacz co pokaze po podlaczeniu do A7 w klimatroniku. ...
_carlos- napisał(a):Wyeliminowałem jeden problem - miganie wyświetlacza temperatury i pokazywanie nierealnej temperatury. Zasilanie należy podpiąć pod stały + , a nie po stacyjce. Odczyt temperatury wyświetlany jest przez około 1 minutę po wyłączeniu stacyjki po czym gaśnie, a jego wartość jest zawsze rzeczywista.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości