Witam
mam ostatnio dziwny problem.Przy wlaczaniu kierunku wydostaje sie z nawiewu(lub jego okolic) dziwny dzwiek
co to moze byc:)? i czy interweniowac ?(grozi to jakas awaria?)
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Kedar napisał(a):Przy wlaczaniu kierunku wydostaje sie z nawiewu(lub jego okolic) dziwny dzwiek
Kedar napisał(a):Ale bylo pod wawa - 26 i po takiej nocce jak wracalem do wawki (auto dobrze sie rozgrzalo)
zapalila sie kontrolka ze bagaznik jest otwarty:)
i mam kolejny nie wyjasniony problem:P
W serwisie wymienią ci włącznik świateł awaryjnych w którym jest przerywacz i to on wydaje takie dzwieki natomiast problem tkwi w manetce nalezy rozebrac wyczyscic podgiąc co trzeba i bedzie działało, chyba ze faktycznie przerywacz walnął - mozna go profilaktycznie wymieić bo drogi nie jest ale jak za jakis czas znowu bedzie dzwięk to bedziesz wiedział co robic.Kedar napisał(a):Witam
mam ostatnio dziwny problem.Przy wlaczaniu kierunku wydostaje sie z nawiewu(lub jego okolic) dziwny dzwiek
Kedar napisał(a):Witam
hehehe, a zawsze wydawalo mi sie, ze to razem jest zintegrowaneoczkolek napisał(a):przekaźnik kierunkowskazów który znajduje się w tych okolicach (pod wyłącznikiem świateł awaryjnych)
Axee napisał(a):hehehe, a zawsze wydawalo mi sie, ze to razem jest zintegrowaneoczkolek napisał(a):przekaźnik kierunkowskazów który znajduje się w tych okolicach (pod wyłącznikiem świateł awaryjnych)Nawet pewny jestem tego ...
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość