Witam mam 2 problemy:
1 - po przekreceniu kluczyka (nie zapalam silnika) slysze dziwne cykanie z okolic radia - kilka cykniec które zciszają się w miare zanikania - po ponownym wylaczeniu i przekeceniu kluczyka cykniec nie ma ale jak odczekam minute to znowu to samo - cykniecia zciszaja sie do calkowitego ustania (mysle ze to nie radio raczej cos od climatronika - ale zupełnie nie wiem co - klime mam wyłączoną jak zapalam samochód

)
2 - równiez po przekręceniu kluczyka slysze jakby chrobotanie (metaliczne bulgotanie

nie wiem jak to nazwac) - mysle ze to tak pompa paliwa sie włacza - ale nie wiem czy tak ma byc i czy to akurat to - to samo chrobotanie słyszę również jak jadę samochodem - w nieregularnych odstępach czasu chrobotnie cos czasami od strony pasażera i przestanie. Tylko ze wydaje mi sie że to raczej bardziej z przodu przy kole a pompa to z tyłu samochodu -wiec może to nie pompa - nie wiem juz.

Przeszukalem forum na temat dziwnych dzwieków ale jaks żadnych tematów nie mogę zakfalifikowac do swojego przypadku.