Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Marcin_TDI napisał(a):masz wiązkę świec żarowych do wymiany (te cztery fajki z czterema przewodami)
Mirczas napisał(a):PIotrek425, a próbowałeś tego co napisałem wyżej? Ja nie wymieniłem wiązki właśnie dlatego że po jej wymianie dalej lubi się "check" pojawiać.
colin23 napisał(a):michal_duda6, zrób tak jak pisał Mirczas. Też tak miałem i po psiknięciu problem zniknął. Ewentualnie przeczytaj jeszcze temat o świecach. Tam jest opisane że najlepiej kupić Boscha lub Beru. Poczytaj.
też może być. Również działa jak Kontakt ale jak długo to nie wiadomomichal_duda6 napisał(a):WD
Mirczas napisał(a):Spróbuj "zalać" czyt,. psiknąć w każde gniazdo-fajkę (nie świece) kontaktem i założę się że problem zniknie!!
Mirczas napisał(a):Świec nie ruszasz![]()
ja psiknąłem w fajki gdzieś w listopadzie ubiegłego roku i do dzisiaj mam spokój.erol napisał(a):I tak wróci Miałem spokój 4 miesiące ale wczoraj znowu się check pojawił...
obojętnie. Może być nawet WD-40. Ja psiknąłem gdzieś w listopadzie ub. roku i do dzisiaj spokój, ale ponoć nie każdym to pomaga. Warto mimo wszystko spróbować.Wojtas1979 napisał(a):60 czy 61
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości