Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
wit3k napisał(a):Wczoraj auto stało na -5 mrozie przez 5 godzin wg mnie silnik wychłodził się wystarczająco by świece powinny grzać a jak było FILMIK pokazuje:
http://www.youtube.com/watch?v=MDyRgfuBZLM
tkoczi napisał(a):Swoją drogą - wygląda na to, że normalnie odpala :>
Marcin_TDI napisał(a):przekaźnik świec żarowych, sprawdź g62, przekaźnik świec
tkoczi napisał(a):wit3k sprawdź jeszcze jaką temperaturę na VAGu pokazuje.
Spróbuj czas grzania świec zwiększyć.
Swoją drogą - wygląda na to, że normalnie odpala :>
EOPS napisał(a):świece nie otrzymują napięcia jaka może być przyczyna
No bo tak jest, a gasnie ta kontrolka z odpaleniem silnika.EOPS napisał(a):w samochodzie mojego kolegi tez takie coś sie świeci przed zapaleniem samochodu
tak ma być. Wraz ze spadkiem temp czas grzania świec i świecenia kontrolki wydłuża się.luk1990 napisał(a):od czerwca to kontrolka od świec nigdy nie świeciła się dłużej niż 2 sekundy przekręcam kluczyk i szybko gaśnie czy to jakiś błąd jest?
wyłącz radio i po problemie.luk1990 napisał(a):jak wkładam kluczyk i przekręcam go to w głośnikach pojawia się dziwny dźwięk taki trzask jakby raz głosniej raz ciszej raz wgl .. co to może być zwarcie?
Marcinxxx napisał(a):Łatwo sie je odkręca czy zlecic wymiane mechanikowi, da sie cos zepsuc grzebiac przy tym ?
Martinus1985 napisał(a):A u mnie dziś było -2, szyby pozamarzane. Raz świece podgrzałem, nie zdarzyłem kluczyk przekręcić a Leon-ek już chodzi
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości