Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
skura napisał(a):niżej jest: ASZ?
numer silnika? gdzie go znajdę/ pod plasitkową osłoną na bloku silnika?
skura napisał(a):kierownica skórzana z nowym typem poduszki
skura napisał(a):kolor wnętrza również czarny, bez podłokietnika...
skura napisał(a):kierownica skórzana z nowym typem poduszki
nixu napisał(a):skura napisał(a):kolor wnętrza również czarny, bez podłokietnika...
Jak to czarny? Jaka masz podsufitke i slupki?
michalm napisał(a):a taka jasna obudowa konsoli (radia, climatronica, itp.) i ramka wokol zegarow byla chyba montowana w wersji fresh up
Asgaard napisał(a):pza tym te fotele to norma w sporcie ASZ i ARL
A co ma klima do wersjiqbryk napisał(a):Gdyby nie to ostatnie to stawiał bym na Signo
Ta tylko to wszystko bylo w opcji za doplatąkucol napisał(a):Z tego co pamiętam (a sam mam Spirit'a z tego rocznika) to w normalnych Spiritach nie było: elektrycznych lusterek, TCS'a, tylnych szyb elektrycznych oraz komputera pokładowego w standardzie, więc ja raczej obstawiałbym coś w rodzaju Signo z przeszczepionymi fotelami kubełkowymi
Dla mnie to jeden grzyb Spiryt czy Fresh UpTonny S - tytanowa ramka na konsoli środkowej była z tego co kojarzę tylko w wersji Spirit Fresh-up.
Tonny S napisał(a):tylko skad komputer
Tonny S napisał(a):- tylko skad komputer na wyposażeniu
Tonny S napisał(a):Ale wiecie, że te 2 rzeczy wyluczają sieprzynajmniej w polskich wersjach.
Ja bylem w ASO zeby mi sprawdzili wlasnie jakie jest zawieszenie i okazalo sie ze w wersji Sport jest montowane zwykle czyli comfort tylko mialem sprezyny sportowe.bmilosz napisał(a):sport jak nazwa wskazuje ma zawieszenie twardsze
Cheeroki napisał(a):wyjmij radio sprawdz co sie dzieje z wtyczka od wyswietlacza miedzy zegarami powinien dzialać
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości