Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tonny S napisał(a):ktoś coś pamieta jeszcze z 2001 roku to nawijac
Tonny S napisał(a):skóra
michał kozak napisał(a):klimatyzowany schowek
mm.max napisał(a):michał kozak napisał(a):klimatyzowany schowek
Występowało coś takiego w leonie
michał kozak napisał(a):ja mam coś takiego u siebie
michał kozak napisał(a):w schowku jest takie "okienko" przekręcane , jest narysowana gwiazdka i jak otworzę to leci zimno
michał kozak napisał(a):tak rozbierałem to wiele razy , jest tam wężyk który wychodzi gdzieś z góry prawdopodobnie jest to gdzieś wpięte w kanał nawiewu .
składane elektrycznie lusterka
Nie było takiej opcji Seata - ale dokladali w ASO tak jak blokade skrzyni biegów i nie jest to opcja wyp.- parktronic ( ale to chyba momtowano dopiero w salonach )
razem ze skórą osobno nie wystepowała w Signo- fotele elektrycznie regulowane
To sobie mozna kupic w ASO za 100-120 złPoprobi napisał(a):Sa jeszcze chyba welurowe dywaniki. A tak wogole to dzieki
Jeszcze nie widziałem tego w Leonie.michał kozak napisał(a):w schowku jest takie "okienko" przekręcane
Zawsze - osobno nie wystepowalo czy to w 2001 r czy 2005 r, czy zderzaki wersji podstawowej czy TS/FRRobal napisał(a):Czy podgrzewane fotele w Leo I występowały zawsze w komplecie ze spryskiwaczami reflektorów (pakiet zimowy), czy też można je było zamówić jako opcję?
Robal napisał(a):Czy pownieniem mieć jakiś dodatkowy zbiornik albo pompkę?
Dokladnie 1 co to sprawdz pojemnosc zbiornika.michał kozak napisał(a):powinieneś mieć większy zbiornik na spryskiwacze , taki o ile dobrze pamiętam 5,5 l
vortis napisał(a): 2 pompy przez ktore stracilem ze 15 l plynu zanim tej drugiej nie odlaczylem
Taka wersja nazywa się składak na poważnie to zobacz co masz na wlepce napisane.Zelzgrupy napisał(a):moze ktos co to za wersja bo jeszcze sie nei spotkalem z drugim taim
wgi napisał(a):Sammael
Tonny S napisał(a):nazywa się składak
mike_m napisał(a):występowały wersje TS bez automatycznej klimy
I dziś by nie miał głowy...mike_m napisał(a):ostatnio widziałem 110konnego TS'a o koleś dawał sobie głowę uciąć ze to oryginał
Szymko napisał(a): Goła na pewno nie bo Stella podstawowa nie ma felg aluminiowych i skórzanej kierownicy oraz lewarka biegów..
_carlos- napisał(a):Ponoć mam Toledo II w wersji stella+ z 2001r. Co powinno znajdować się na wyposażeniu?
-- 20 gru 2011, o 05:12 --
Posiadam:
mini komputer po lewej stronie licznika z:
godziną, termometrem, średnim spalaniem, ile kilometrow do przejechania,
Lusterka elektrycznie regulowane, składane i podgrzewane,
tempomat,
klimatronic,
radiomagnetofon,
4 szyby elektryczne,
halogeny,
4 poduszki airbag,
skórzana kierownica regulowana góra-dół,
2 podłokietniki,
tylna kanapa składana, dzielona 1/3 na 2/3,
tapicerki welurowa,
-- 20 gru 2011, o 05:14 --
centralny zamek na pilota
florek napisał(a):podgrzewane lusterka włączają się w momencie włączenia fotela
OMEGA napisał(a):czy z "Pakietem zimowym" (podgrzewane stołki, spryskiwacze reflektorów) były podgrzewane dysze spryskiwaczy (szyby)??
Tygrysek napisał(a):po czym poznać te podgrzewane dysza spryskiwaczy?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości