Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
druid napisał(a):klocki były wymieniane najpierw w prawym potem w lewym(stałem i patrzyłem) wieć nic nie zostało zamienione.
druid napisał(a):Byłem u mechanika, który wymieniał mi klocki. obejrzał tarcze i stwierdził że tarcza ma rant, który trze o klocek. Na tarczy jest widoczna jaśniejsza, wyślizgana częśc po której szoruje klocek. Stwierdził,że ten dzwięk jest wynikiem tego tarcia i że niestety tarcze sa do wymiany albo przetoczenia. W zeszłym tyg wymieniłem klocki (Ferodo).
druid napisał(a):Byłem u mechanika, który wymieniał mi klocki. obejrzał tarcze i stwierdził że tarcza ma rant, który trze o klocek. Na tarczy jest widoczna jaśniejsza, wyślizgana częśc po której szoruje klocek. Stwierdził,że ten dzwięk jest wynikiem tego tarcia i że niestety tarcze sa do wymiany albo przetoczenia. W zeszłym tyg wymieniłem klocki (Ferodo).
tomzi napisał(a):z przedziału silnika nie wiem dokładnie skąd
vitek777 napisał(a):i jestem bardzo zadowolony
ładnie ale poprowadziłbym kwas do samej turbinki tym bardziej ze tam jakieś załamanie jest zrobione niepotrzebnie.
jaro4444 napisał(a):Gdzie jest Mapp Sensor?
Marcin_TDI napisał(a):kiedys z tego co pamietam chodzily po 600 ale moze sie myle... w kazdym razie bedziesz mial tu latwo z montazem i orurowaniem analogicznie jak tutajhttp://img127.imageshack.us/my.php?imag ... 001te4.jpg
to sa bardzo podobne ICKI
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości