Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Staszek20VT napisał(a):A co do demontażu to najpierw trzeba wyjąć i odłączyć radio (pamiętamy o tym, że jest kodowane), potem otwieramy popielniczkę, odkręcamy jedną śrubkę i delikatnie ją zdejmujemy (jest na zatrzaski) (tylko nie pamiętam czy za radiem też nie ma jakiś 2 śrubek) ogólnie proste
Pytanie do wlascieli podlokietnikow. Warto dokupic sobie cosik takiego?
Buczer napisał(a):Tonny S ... przyznaj sie ... nie masz podlokietknika
A tak powaznie. Chetnie bym "wzial" okleine jak w Top Sporcie. Ale poki co nic takiego nie moge znalezc. Jedynie oklejna Seat Sport za 800zlktora obejmuje takze wszystkie nawiewy itd (a mnie interesuje tylko sama konsola centralna). Ktos moze cos dobrego polecic (jakas firme) ? Bo za 800zl to ja wole te pieniadze wydac na podlokietnik tym bardziej, ze fakt iz schowkow czasem brak
A jesli chodzi o auto to prawie pedant jestem (jesli chodzi o wnetrze) wiec musi byc czysto
DWitek napisał(a):Panowie, reanimuję temat.
Reasumując, żeby zdjąć całą środkową konsolę (muszę naprawić przerywacz kierunkowskazów) trzeba:
- odkręcić popielniczkę (jedna śruba),
- za popielniczką dwie śruby,
- za radiem kolejne dwie.
I to wszystkoJakieś zaczepy, zatrzaski
Nie chcę nic sobie pourywać
tak juz chcialem to zrobic cebulka tylko jest jeden problem bo mam wersje z klima a nie klimatronikiem i tu jest jeden zasadniczy problem.....
leem napisał(a):miałem tą ramke w takim srebrno/beżowym kolorze
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości