I jeszcze jedno pytanie, jaki prad max potrzebuje pompa do poprawnej p[racy ? (mniejwiecej...)
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
borut napisał(a):Witam, czy nagłe (podczas jazdy) lub tez przed odpaleniem odciecie napiecia (na dłuższy czas) od pompy paliwa ( rys, element nr 11) nie zaszkodzi silnikowi czy poprostu zgaśnie silnik lub nie odpali ? Nie bede tutaj opisywał w jakich sytuacjach nie bedzie napiecia na pompie bo mozna sie domyslic....
Obrazek
I jeszcze jedno pytanie, jaki prad max potrzebuje pompa do poprawnej p[racy ? (mniejwiecej...)
vitek777 napisał(a):borut, wiem o co ci chodzi tez to mam zamiar zrobicalbo i cos innego
pozatym wywali błędy ale bedzie wsio ok
borut napisał(a):Na VAGu pozniej to wyskoczy![]()
grzesdd napisał(a):ja tylko moge sie wypowiedziec ze mam juz cos takiego zalozone od prawie roku i zadnych problemow, nie zakładalem tego sam. Wydaje mi sie ze to najlepsze z najlepszych .... jesli sie domyslacie o co chodzi
grzesdd napisał(a):o nie jest naturalnym widokiem iż ktoś próbuje naprawiac samochód w godzianch nocnych
Streat napisał(a):grzesdd napisał(a):o nie jest naturalnym widokiem iż ktoś próbuje naprawiac samochód w godzianch nocnych
No jakby tylko kradli auta w nocy to może i tak - mi próbowali rano skroić, ostatnio też jedna forumowiczka się żaliła że podczas dnia, gdy była w pracy jej samochód zawinęli. Jednak jak złodziej ma kombinować i szukać obejścia gdzieś w komorze silnika to pewnie taki samochód oleje i poszuka czegoś innego... Najlepszym zabezpieczeniem jest porządne ubezpieczenie AC bo jak złodziej będzie chciał ukraść auto to i tak je ukradnie nie ma na nich siły niestety
Jak ktoś ma trochę więcej funduszy może pomyśleć o zestawie GPS i firmie monitorującej. W Warszawie znajomy ma taką zabawkę i już 2x odzyskali jego audi (teraz ma naklejki na szybach ze ma GPS i już z rok czasu nic się nie dzieje *odpukać*) - za pierwszym razem wyciągnęli złodzieja gdy jeszcze majstrował przy stacyjce za drugim gdy wyjeżdżał z osiedla - najgorsze jest to że potem im się stawia zarzut użycia auta bez zgody właściciela i się ich wypuszcza
borut napisał(a):Streat napisał(a):grzesdd napisał(a):o nie jest naturalnym widokiem iż ktoś próbuje naprawiac samochód w godzianch nocnych
No jakby tylko kradli auta w nocy to może i tak - mi próbowali rano skroić, ostatnio też jedna forumowiczka się żaliła że podczas dnia, gdy była w pracy jej samochód zawinęli. Jednak jak złodziej ma kombinować i szukać obejścia gdzieś w komorze silnika to pewnie taki samochód oleje i poszuka czegoś innego... Najlepszym zabezpieczeniem jest porządne ubezpieczenie AC bo jak złodziej będzie chciał ukraść auto to i tak je ukradnie nie ma na nich siły niestety
Jak ktoś ma trochę więcej funduszy może pomyśleć o zestawie GPS i firmie monitorującej. W Warszawie znajomy ma taką zabawkę i już 2x odzyskali jego audi (teraz ma naklejki na szybach ze ma GPS i już z rok czasu nic się nie dzieje *odpukać*) - za pierwszym razem wyciągnęli złodzieja gdy jeszcze majstrował przy stacyjce za drugim gdy wyjeżdżał z osiedla - najgorsze jest to że potem im się stawia zarzut użycia auta bez zgody właściciela i się ich wypuszcza
GPS i monitoring to dobry pomysł ale dosyć drogi.. ile może kosztowac taki bajer / 1500zl / centralka, do tego karta gsm, monitoring... a ubezpieczenie jest jak mówisz najlepszym zabezpieczeniem le pomomo posiadania AC żal tracić auto bo kupić kolejne sprawdzone graniczy z cudem (chyba, że z salonu... ale i takie bywają naprawiane u lakiernika)
A co sądzicie od DNA AUTO ?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość