Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Sułek napisał(a):CUPRA 4 TDI zawsze były w kolorze czerwonym
Sułek napisał(a):Niebawem zostanę właścicielem Cupry 4 TDI w idealnym stanie
Sułek napisał(a):Niebawem zostanę właścicielem Cupry 4 TDI w idealnym stanie w kolorze czarnym. Aktualny właściciel badał przed swoim zakupem temat koloru...i podobno w Seat Polska stwierdzono, że były tylko w kolorze czerwonym.
Warto wspomnieć, że samochód był sprawdzany profesjonalnym miernikiem lakieru przez Magika (kolega), który w 100% stwierdził, że samochód nie był nigdzie malowany (ani uderzony:) )
Czekam na informacje
no pewnie kilkadziesiat/set tysiecySułek napisał(a):Ile szt. wyprodukowali CUPRY 4
Sułek napisał(a):Diagnoza: Samochód był czerwony, ale lakierowany w fabryce --> dwie równe warstwy, samochód w każdym miejscu był lakierowany (cały rozebrany), naklejki jak np. na kielichu oryginalna naklejana na lakier czarny (nie przeklejana, nie zdrapywana) i wiele innych czynnik, który na to wskazują.
Sułek napisał(a):
Diagnoza: Samochód był czerwony, ale lakierowany w fabryce --> dwie równe warstwy, samochód w każdym miejscu był lakierowany (cały rozebrany), naklejki jak np. na kielichu oryginalna naklejana na lakier czarny (nie przeklejana, nie zdrapywana) i wiele innych czynnik, który na to wskazują.
mtz napisał(a):troche mu pewno mina zrzedla..
AdamTower napisał(a):Kiedyś na allegro wisiał leon, który okazał się "miną" bo wyszło, że jest przemalowany z czerwonego na czarny. Może to ten egzemplarz. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale to chyba było od kolesia co sprzedawał "te" kradzione leony. Było o tym w kupie/sprzedam
Sułek napisał(a):Diagnoza: Samochód był czerwony, ale lakierowany w fabryce --> dwie równe warstwy, samochód w każdym miejscu był lakierowany (cały rozebrany), naklejki jak np. na kielichu oryginalna naklejana na lakier czarny (nie przeklejana, nie zdrapywana) i wiele innych czynnik, który na to wskazują.
tak ale ogladali to chlopaki z wawy. jest to auto z jednego ze znanych nam klubow. wlasciciel tez o tym nic nie wiedzial i sam zyje teraz w lekkiej niepewnosci.oczkolek napisał(a):Jeżeli dobrze pamiętam to Dave coś oglądał takie auto.
Sułek napisał(a):Wydaje mi sie, że należy wykasować tego posta, bo co to za forum, gdzie zamiast odpowedzi na pytanie, są 3 strony wywodów na temat stanu mojej inteliegencji.
Sułek napisał(a):Związku, że stałem się właścicielem igiełki zwanej Cupra 4 TDIodświeżę trochę sprawę
![]()
Sułek napisał(a):Z tego co się dowiedziałem w ASO, były przypadki przemalowywania samochodów w koncesjach na życzenie klientów, a mój samochód jest tego przykładem.
Sułek napisał(a):
Z tego co się dowiedziałem w ASO, były przypadki przemalowywania samochodów w koncesjach na życzenie klientów, a mój samochód jest tego przykładem.
Sułek napisał(a):nie kradziony (sprawdzany na Policji)..
Sułek napisał(a):Temat totalnie sie rozjechał i wydaje mi się, że nie ma co go kontynuować.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości