Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
WojtekTDi napisał(a):ogladalem dzisiaj leonka 110km asv z 2003...w poznaniu (baranowo). na akumulatorze pojawila sie mala prostokatna skrzyneczka 1cm gruba 10cm(dluga)x5cm(szer). podlaczona do jednej z klem i wychodzilo z niej kolo 4 przewodow z okraglymi koncowkami i jedna o szerokiej o przekroju prostokata. czy ktos ma pojecie co to moze byc?
WojtekTDi napisał(a):tony to mnie troche zmartwiles. ale wszytskie leony 2003 jakiewidzalem w necie z 110km oscyluja w granica 43k-49k...nie wygladal przy ogledzinach jakby byl mocno pukniety:/ cos nam sie te ceny nie zgadzaja:P
Sam widzisz ze za niska jest ta cena za ta 110 KM a to że 90 to ja bym sie wcale nie przejmował - jeden zabieg i 110 zostawiasz w tyle.WojtekTDi napisał(a):...jade dzisiaj do kalisza 2 furki oblukac...jeden jest na allegro ale 90km http://allegro.pl/show_item.php?item=32873110
To auto jakies 2 lata temu było w clubie ale FCSL rozmawiałem z nim i auto było OK ale on go potem sprzedał i teraz ktoś inny znowu go sprzedaje - także nie mam pojecia jak to auto teraz sie sprawuje.WojtekTDi napisał(a):wlasnie wypatrzylem....http://allegro.pl/show_item.php?item=32895480 co sadzicie?
Właśnie szukałem twojego ogłoszenia na OTOMOTO ale sie juz skończyło albo ja slepy jestem.szymono napisał(a):Ja tutaj juz niczego nie kumam a mojego leonka nie chesz?????? Wojtek? ASV climatronic GPS ori i wiele wiele innych
popytaj sie na forum kazdy powie ze auto w dobrym stanie a cena.... napewno nizsza niz za tego srebrnego z allegro i jeszce wiekszy wypas
Jak ja z nim rozmawiałem to mowił o chipie V-techa ale to było 2 lata temu wiec moge sie mylić.szymono napisał(a):a co do 140 KM to to jest tylko box PSI czy jakiejs innej firmy Tonny miales przeciez taki u siebie
To jest 2003 rok jak salon nie bita to po tyle chodzą. Zobacz na Bartha - ostro walona i za 46 poszła z 2002 roku.szymono napisał(a):48000 za 90KM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WojtekTDi napisał(a):a 2002 110km za 46k to by chyba byla dobra cena wypos. climatronic, komputer, ABS, ESP, ARS, alufelgi 17, wspom., autoalarm, 4xairbag, serwis., pełna el....
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości