Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
usher napisał(a):Nie ma sensuLepiej zrobic caly uklad przelotowy - na pewno bedzie brzmial lepiej, a poza tym zawsze jest to juz pierwszy krok pod jakies tam modyfikacje
daredevil87 napisał(a):Ja mialem przelotowe zrobiona i chodzil super tylko byl jeden problem... wszystkim samochodoma na parkingach zalanczaly sie alarmy
daredevil87 napisał(a):Ja mialem przelotowe zrobiona i chodzil super tylko byl jeden problem... wszystkim samochodoma na parkingach zalanczaly sie alarmy
Grześ napisał(a):LeonK, mam nadzieje ze orientujesz sie ze w R siedziala k04 ktora ma zupelnie inaczej ukierunkowane wyjscie na DP a co za tym idzie DP nie da sie przelozyc tak samo jak katow bo w R sa podwojen srodkowy tlumnik w R jest przelotowy co do tylnego to nie wiem jak do konca z nim jest , jak bys chcial przelozyc srodkowy i tylni to jest to wykonalne ale mija sie z celem lepiej zrobic 3 calowy DP z oryginalnym katem do tego 2 przelotowe tlumniki z kwasowki i powinno byc dobrze
mam caly uklad od 1.8T po 80tys jak cos to na prv moge podac cene
od cupry R czy od 1.8T bo to roznica
rozumiem ze chesz przelozyc tlumnik srodkowy i koncowy , jesi tak to powinno pasowac, moga byc potrzebne delikatne przerobki
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości