Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Micz napisał(a):nie ważne czy ze sprintera czy z e-klasse od 2,7 CDI każdy Ci wystroi bo właśnie takie większość tunerów wkłada
Micz napisał(a):Choć słyszałem, że ta od e-klasy jest wydajniejsza
Marcin_TDI napisał(a):ak chcesz potworka to gt22 od Bmki Ci w zupelnosci styknie
CzarnaNiunia29! napisał(a):A jak cenowo Panowie trzeba liczyć.
wystrojenie i zabudowanie turbiny?????
intercooler na większy?zabójcza temp. silnika?
CzarnaNiunia29! napisał(a):sprzęgło nie wytrzyma tego? prawda?
CzarnaNiunia29! napisał(a):kolektor będzie pasował czy przeróbka czeka go?
CzarnaNiunia29! napisał(a):dolot trzeba zmienic?
pompowtryski wytrzymaja?
belzi napisał(a):A wedlug mnie to nie ma co wkladac za duzego turbo do auta, bo nie zapominajmy, ze to TDI i jesli bedzie duze turbo to brdzie duza turbodziura, a porzadnie to bedzie pompowac dopiero przy duzych obrotach, a i koszta beda juz bardzo duze
KoLoS napisał(a):Marcin_TDI napisał(a):ak chcesz potworka to gt22 od Bmki Ci w zupelnosci styknie
fr3ak miał chyba z BMW turbine i żaden tuner nie potrafił tego wystroić, ale to on najlepiej opisze swój szczególny przypadek
belzi napisał(a):Wiesz Marcin, ja nie mam zadnego doswiadczenia, tylko wiedza czysto teoretyczna i z tego co sie orientuje, to wlasnie przy seryjnych pompkach itd to wlasnie GT22 jest rozwiazaniem optymalnym, a dalsze modzenie i wstawianie czegos wiekszego to juz duze pieniadze no i tak jak pisalem, turbodziura, bo niemozliwoscia jest, zeby duze turbo rozpedzalo sie tak szybko jak male
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości