Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
wgi napisał(a):Szukajka prawde Ci powie
afn110 napisał(a):Jak tylko jest troch slisko, trakcji brak, odrazu "boksuje". jezdzilem na 15cali to myslalem ze wina waskiego oryginalnego ogumienia, ale na 17 cali jest tak samo. mi sie to bardzo nie podoba, moze jakas korekta programy pomoze, Robert bede chcial u ciebie.
Eeejjjjjj czy musisz w każdym temacie pytać o osiągi Leona ARL ~190KMYacek napisał(a):Może jakis właściciel Leona ARL ~190KM pochwali się osiągami 0-100, szukałem 3 godziny we wykresach i nie mogłem znaleźć.Niestety czasu nie mam zbyt wiele
bono napisał(a):Eeejjjjjj czy musisz w każdym temacie pytać o osiągi Leona ARL ~190KMWystarczy jak raz zapytasz, jak ktoś będzie miał ochotę to ci napisze .
![]()
Czy to ważne ile ma do setki 7s, czy 8sSzczerze mówiąc nie znam nikogo kto by sobie tym dupę zawracał.
bono napisał(a):Ważniejsze jest to ile ma od 80 do 140 km/h bo na takim zakresie się wyprzedza
bono napisał(a): Czterołap Patroxa pewnie ma trochę poniżej 6s, ale tam już jest "ciut" więcej niż 190KM
Yacek napisał(a):Dla mnie wazniejsze sa osiągi 0-100
Sammael napisał(a):A co nim będziesz takiego robił?
Jak chcesz jeździć na zawody to sam program to zdecydowanie za mało. Ludzie wkładają w auta kupe serca i pieniędzy, np. Patrox.
marcin_kielce napisał(a):Kolego Yacek z takim podejsciem to moze ty rzeczywiscie lepiej kup to 330i, zaloz spojler i do startow ze swiatel bedzie jak znalazl...![]()
Pozatym o przyspieszeniu byl juz topic, SZUKAJKA nie gryzie!!![]()
Pozdro
Yacek napisał(a):marcin_kielce napisał(a):Kolego Yacek z takim podejsciem to moze ty rzeczywiscie lepiej kup to 330i, zaloz spojler i do startow ze swiatel bedzie jak znalazl...![]()
Pozatym o przyspieszeniu byl juz topic, SZUKAJKA nie gryzie!!![]()
Pozdro
Zadałem proste pytanie - kilka odpowiedzi a żadna nie na temat:(
Co do spoilerów to nie miałem i nie założę do żadnego auta - nie wiem skąd ta uszczypliwość.
Postaram się wieczorem poszukać dokładniej na forum.
marcin_kielce napisał(a):Kolego nie mialem zamiaru cie obrazac, po prostu co chwile ktos zaklada nowy temat o czyms co bylo juz pisane 100 razy. Po jakims czasie sie robi balagan i to denerwuje...
marcin_kielce napisał(a):A czesc o spojlerach byla zwiazana z pewnym stereotypem, ktory od razu nasunal mi sie na mysl po tym jak przeczytalem o twoich zamilowaniach to przyspieszen ze swiatel![]()
marcin_kielce napisał(a):Kup sobie Leona 4x4, wtedy na pewno bedziesz pierwszy![]()
Yacek napisał(a):Nie obrażam się Co do mojego pytania to autentycznie szukałem kilka godzin i chyba miałem cholernego pecha bo nie znalazłem.
oczkolek napisał(a):Yacek, gdzie Ty na Kujawach mieszkasz
Arci9 napisał(a):Ja Ci odpowiem konkretnie.
Jestem właścicielem FRki ARL+ (soft+wydech 2,5') ->195KM/411NM
Mam g-techa -> Najlepszy czas miałem 6.71, a tak 6,9 ; 6,8 0-60
Yacek napisał(a):oczkolek napisał(a):Yacek, gdzie Ty na Kujawach mieszkasz
Niedaleko Inowrocławia a bliżej Kruszwicy.
oczkolek napisał(a):Kobylniki czy w drugą stronę, RadziejówTak konkretniej
Yacek napisał(a):oczkolek napisał(a):Kobylniki czy w drugą stronę, RadziejówTak konkretniej
Radziejów - Piotrków.
oczkolek napisał(a):To sprzedawaj tego Golfa i kupuj Leona ARL, A jak jeszcze Ci się trafi 4x4 to już git, a napewno nie będziesz żałował.
Yacek napisał(a):oczkolek napisał(a):To sprzedawaj tego Golfa i kupuj Leona ARL, A jak jeszcze Ci się trafi 4x4 to już git, a napewno nie będziesz żałował.
Prawdę mówiąc wolałbym Golfa ARL bo bardziej mi się podoba, ale Leonów ARL jest więcej w ogłoszeniach więc większa szansa kupić coś lepszego.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość