Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
a sprzęgło ty ty masz całeMega napisał(a): Jak nie mam wogole mocy i wcisne pedal gazu na max'a to wiem, ze samochod przyspiesza tylko dzieki zwiekszajacym sie obrotom silnika ale sam nie czuje przyspieszenia; Jednak gdy lekko naciskam pedal gazu to wydaje sie ze samochod przyspiesza minimalnie szybciej.
Mega napisał(a):Nie kumam
Mega napisał(a):No i wogole, jak sie ma do tego blad 17964.
Mega napisał(a):kosztują mnie 60zl.
Gdzie mogę sięgnąć po informacje jak sie robi takie logi.
Jaki jest mi potrzebny sprzęt (jaki kabel + jaki software),
i wogole wszystko o tym...
Mega napisał(a):A może ktoś może zrobić mi takie logi w miarę przystępnej cenie w Krakowie?
Mega napisał(a):- mam blad silnika 17964 (uklad kontroli cisnienia doladowania)
Mega napisał(a):6) Wiesz, może nie każdy ma tyle kasy co TY, i nie którzy muszą kombinować więcej niż tylko znalezienie wolnego czasu.
Mega napisał(a):a na vag'u wyskoczyl mi blad 17965.
PS. Mam problem z rejestracja Vag'a. Sciagnolem Crack'a, i go uruchomilem, powstaly mi trzy pliki *.bin i Vag-Com 409.1 przeszedl mi na registered. Jednak jak zaczolem go uzywac to znowu pojawia mi sie unregistered, a pliki mi znikaja z katalogu gdzie jest zainstalowany VAG. Mial ktos kiedys taki problem...
Mega napisał(a):nagle stracil moc (chyba wszedl w tryb awaryjny), dziwne, ale poczulem lekki swad w kabinie, a na vag'u wyskoczyl mi blad 17965. Wtedy zaczolem logowac dane z kompa dla grupy 003, 008 i 011. Wszystko bylo logowane dla III biegu, logi powtorzylem trzy razy, o to wyniki:
Mega napisał(a):To w jaki sposob moge ponownie uzyskac pelna moc, bo jak rano jechalem do pracy to zero mocy.
generalnie tak -ale dla ułatwienia zrób z tego wykresy- wtedy wszystko jest czylelniejsze i łatwiej to odczytaćMega napisał(a):Myslalem, ze z logow dynamicznych grupy 011 da sie rade cos wywnioskowac.
Mega napisał(a):http://img166.imageshack....797/logibc7.jpg
Mega napisał(a):W jaki sposob mam jezdzic samochodem by jak najmniej szkodzic turbo?
Mega napisał(a):Latwo pisac, ale gdzie ja moge podmienic taki przeplywomierz na sprawny w Krakowie pytalem w ASO, ale nic z tego.
Mega napisał(a):Za co odpowiedzialny jest przeplywomierz w Leon'ie?
Mega, przecież tutaj masz odpowiedz...Miro napisał(a):Mega,Pierburga sobie załóż(sam wkład).
http://allegro.pl/item407...a_pierburg.html
Mam u siebie i 100% pasuje(kilka osób z forum też go ma założonego)
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość