Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Marcin_TDI napisał(a):zrzuc plastikowa oslone pod kierownica i sprawdz przewod (taki cienki czarny) ktory idzie do stacyjki czy jest ok... druga sprawa sprawdz kostki od licznika czy sa dobrze wpiete...
JacaGT napisał(a):szczepan, dzięki za info. Cewkę mi wymienili ale auto odpalało nie całe 2 dni.
Jak myślicie zasugerować im (ASO), że może coś nie tak z tą płytką?
dudekv napisał(a):Moim zdaniem wymiana zegarów nic nie pomorze.
A już z pewnością nie trzeba tego robić w ASO.
Jeśli już koniecznie chcesz to zrobić, to koniecznie musisz uzgodnić zwrot kosztów gdy nie pomorze.
Sprawne zegary kupisz za 150-200 PLN, nie wazne czy diesel czy benzyna, w razie czego zmienisz tarcze na swoje, przeprogramujesz u speca z interfejsem od immo w 3-miescie i gotowe.
JacaGT napisał(a):Ostatnio słyszałem, że można wgrać jakiś program do kompa (w aucie), który omija ten błąd.
W ASO jestem umówiony na środę, powiedzieli, że powinni już coś wiedzieć. Jak wrócę, napisze co powiedzieli.
stamber napisał(a):dudekv napisał/a:
Moim zdaniem wymiana zegarów nic nie pomorze.
A już z pewnością nie trzeba tego robić w ASO.
Jeśli już koniecznie chcesz to zrobić, to koniecznie musisz uzgodnić zwrot kosztów gdy nie pomorze.
Sprawne zegary kupisz za 150-200 PLN, nie wazne czy diesel czy benzyna, w razie czego zmienisz tarcze na swoje, przeprogramujesz u speca z interfejsem od immo w 3-miescie i gotowe.
dlaczego twierdzisz ze wymiana zegarow z immo nic nie pomoze ?, z autopsji ?
dominico napisał(a):Różnie, jak nie zapali od razu to jest problem przekręcam kluczyk i jak zacznie migac kontrolka to juz nie musze przekręcać bo pewne jest to, że i tak nie zapali tzn zapali ale zgaśnie
obstawiam na: wilgotna lub skorodowana plyta elektroniki zestawu wskaznikow, zimne luty zestawu wskaznikow, uszkodzenie podzespolow elektronicznych zestawu wskaznikow ...chaku napisał(a):Co może powodować takie objawy
Axee napisał(a):obstawiam na: wilgotna lub skorodowana plyta elektroniki zestawu wskaznikow, zimne luty zestawu wskaznikow, uszkodzenie podzespolow elektronicznych zestawu wskaznikow ...chaku napisał(a):Co może powodować takie objawy
roosman napisał(a):Axee mi to ogarnął gorącym powietrzem, pomogło.
roosman napisał(a):Axee mi to ogarnął gorącym powietrzem, pomogło.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości