Myslalem nad czerwonymi.. Sa najtansze, ale tez czarne (srodkowe) sa fajne

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
zielo napisał(a):Czy nie zalatuje to wiocha?
colin23 napisał(a):wszystkie trzy są trochę kiczowate. Looknij na lampy Micza. Jego są całkiem fajne.
leem napisał(a):zielo, sorki ale nie rozumie twojej "ankiety"
Mody w aucie robisz pod siebie, według swojego gustu czy pod innych by im sie auto podobało, a nie Tobie
zielo napisał(a):Powiedz, czy miales kiedykolwiek mieszane uczucia do wygladu jakiejs rzeczy i pytales kolegow co o tym sadza?
zielo napisał(a):W moim 3 zdaniu jest pytanie czy nie zalatuja wiocha
leem napisał(a):zawsze decyzje podejmowałem sam
zielo napisał(a):mam jakies swoje tam mysli na ten temat i chcialem je potwierdzic, ewentualnie obalic
RafRoo napisał(a):P.S. Jeżeli ktoś miał doczynienia z tymi lampami to mam pytanie o jakość wykonania
Podlacz rownolegle zarowke 21W do kazdej lampy, lub odpowiedni wysokowatowy rezystor.iacoski napisał(a):Czy ktoś ma pomysł co zrobić, żeby komputer nie wkurzał się na tylnie ledy a zaczął je po ludzku tolerować?
Axee napisał(a):Podlacz rownolegle zarowke 21W do kazdej lampy
belzi napisał(a):iacoski, to slabo szukales
wystarczy wstawic w obwod swiatla stopu malutka zaroweczke (np od kierunkow), ktora sie zapala tylko wtedy, jak sie zapala swiatlo stop i bedzie git
A tak OT, to moj kuzyn zakladal u siebie w Mercu podobne lampy i tam juz byly takie ustrojstwa, ktore wlasnie sie podlaczalo, zeby komputer sie nie plul![]()
[ Dodano: Pon 09 Lut, 2009 ]Axee napisał(a):Podlacz rownolegle zarowke 21W do kazdej lampy
wystarczy taka najmniejsza (1-2 W) i to jeszcze przy jednej z lamp
hahaha ... zarowke pod pozycyjne? tylko po co? Jak ta dodatkowa zarowka musi byc do swiatla stop podlaczona, aby na zegarach spiralka nie migala.roosman napisał(a):podłącz sobie pod światła pozycyjne, przprowadź na przód i zaczep pod maską. ja mam tak zrobione - jak cos robie wieczorem przy aucie pod blokiem to odpalam pozycje i mam oswietloną komore silnika
tomzi napisał(a):Ja jestem ciekawy jak będą wyglądały takie lampki na srebrnej budzie
http://moto.allegro.pl/item554900313_se ... hrome.html
belzi napisał(a):papaleo, czy producentem Twoich lamp tez jest Sonar
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości