Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
daro1962 napisał(a):wlasnie poza walcznikami to jakie te regulatroy?
Dano napisał(a):z jakiego to auta jest i ile za to dałeś ?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=68357
tutaj jest kilka przydanych informacji
Mógłbyś się podzielić informacja skąd zdobyłeś maty ? Właśnie poszukuje maty, która mi się przepaliła.
dokładnie tak.biuck napisał(a):czy uszkodzenie maty siedziska powoduje brak działania również maty oparcia
to trochę dziwne. Jak nie działa siedzisako oparcie też nie powinno działać. Włącz ogrzewanie na "dłużej" i upewnij się czy faktycznie siedzisko nie grzeje. U mnie nagrzewa się ono wolniej ale wsio bangla.biuck napisał(a):w fotelu pasażera działa tylko oparcie
U mnie nagrzewa się ono wolniej ale wsio bangla.
nie sądzę. Prędzej coś nie łączy. Sprawdź jeszcze bezpiecznik.joker66 napisał(a):czy spodziewać sie przepalenia maty
możesz coś więcej o nim napisać? duże to? Bo albo mi się "kufer" przyzwyczaił albo grzanie fotela kierowcy nie jest takie jakie być powinno. Tzn. grzeje ale chyba coś słabo mimo ustawionej "5".Kozak napisał(a):regulator temperatury
nie bardzo rozumiem. Jak chcesz to zrobić?m@rcin napisał(a): moze wymienic caly ten kabel w matach na nowy
m@rcin napisał(a):a ja juz 3 razy latalem te maty i ciagle sie przepalaja :/ pochodzi pare dni i pali sie w innym miejscu. nowe maty siedziska w aso to ok 400zl. troche drogo. mozna to jakos naprawic? moze wymienic caly ten kabel w matach na nowy??
przebor napisał(a):Tylko pomiędzy przyciski jeszcze wchodzi taki mały element ustalający ich położenie.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości