Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sleeper napisał(a):tylko trzeba uważać na te czarne trójkątne żaślepk
sleeper napisał(a):ja w jednej ułamałem zaczep i musiałem kupić now
sleeper napisał(a):Generalnie taka zmiana robi naprawdę dużow wyglądzie Leonika
Colgate napisał(a):Niestety nie w jakości - "kwadraty" mają to do siebie, że widać w nich dużo więcej niż w "łezkach"![]()
kszalek napisał(a):Problem w tym, że manualne chciałbym zamienić już na automatyczne
kszalek napisał(a):Czy instalacja od elektrycznych jest już pociągnięta od nowości czy musze sam ją montować?
Phil napisał(a):Myslicie ze to jest do zrobienia?
sleeper napisał(a):bugajek, wymianiałem u siebie - wszystko p&p
Cysiu28 napisał(a):Witam wszystkich
Posiadam seata leona z 2002 r i są w nim te kwadratowe lusterka (sterowanie manualne ) , chciałbym je zmienic na tzw łezki .
Wczoraj napisalem do firmy która sprzedaje i napisali mi że nie pasuja , bo podobno do leona z 2003 roku dopiero czy to prawda ?>
Link z tymi lusterkami z allegro >
http://allegro.pl/show_item.php?item=2027815039
Pozdrawiam:)
mniej światła oślepiaja. Ciężko znaleźć duży prawy niebieski. Dzwoń/pisz po sprzedawcach. Ten sprzedawca ma dużo i nie zawsze wystawione:RaDeK86 napisał(a):czym się różni biały wkład od niebieskiego?
Martinus1985 napisał(a):Ja poluje na lusterka łezki ale składane elektrycznie
Tracer2 napisał(a):Martinus1985 napisał(a):Ja poluje na lusterka łezki ale składane elektrycznie
To poluj jeszcze na silniczki te co są w drzwiach.
Tracer2 napisał(a):To poluj jeszcze na silniczki te co są w drzwiach.
Marecki81 napisał(a):ale modul obslugujacy skladanie jest przy silniczkach na drzwiach
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość