Choc zaczepy dobrze pasuja do dywanikow, ale zamocowac sie nie da

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
co tzn? Wczodzą Ci zaczepy z wykładziny grzybkiem w wycieraczkę? czy nie? Powinny wejść jedno w drugie i się trzymać i tyle. Jak CI wylatają to pewnie w wycieraczkach masz za duży otwór.konstant napisał(a):ale zamocowac sie nie da
konstant napisał(a):To ja mam jakies zwieszone dywaniki chyba, za chu... nie da sie ich zamocowac.
scooti81 napisał(a): dywaniki welur Seat Sport za jedyne 87,84
scooti81 napisał(a):ja dzisiaj zakupilem w ASO, Car Javi Swarzedz pod Poznaniem, dywaniki welur Seat Sport za jedyne 87,84Wszystko pieknie pasuje i od razu lepiej wyglada od tego mojego zimowego setup'u
To źle słyszałeś. Chyba, że używa je jakiś niechluj i brudas. Moje mają już rok przejeździły lato-zima i ich stan uważam wciąż za bardzo dobry.Hotsauce napisał(a):Slyszalem, ze te dywany Seat Sport to chinskie gowno, ktore sie niczym nie rozni od tych welurow z allegro.
tatian napisał(a):To źle słyszałeś. Chyba, że używa je jakiś niechluj i brudas. Moje mają już rok przejeździły lato-zima i ich stan uważam wciąż za bardzo dobry.Hotsauce napisał(a):Slyszalem, ze te dywany Seat Sport to chinskie gowno, ktore sie niczym nie rozni od tych welurow z allegro.
Nie podoba się kup sobie od A3 twój wybór
bo to zależy od kierownika auta. Tak jest ze wszystkim i bo to człowiek ma wybór. Najlepiej się samemu przekonać.Hotsauce napisał(a):Jedni pisza, ze wytrzymalosc jest kiepska, inni ze jest OK - cos na rzeczy jest.
tatian napisał(a):bo to zależy od kierownika auta.
czy uważasz, że 30 tys. km przebiegu to mało?lub ilości przejechanych kilometrów ............
a tutaj się nie zgodzę jedyne co zrobiłem to wyrwałem minimalnie kółko które mocuje się do wykłądziny ale to moja wina.leem napisał(a):A tak na prawdę jakość tych dywaników jest bardzo kiepska
Helm napisał(a):Ja posiadam TE dywaniki tylko w kolorze czarnym.
Poprzedni właściciel kupił je jak autko było nowe czyli 2 lata temu, przebieg 45k. Wyglądają jak nówki. Są zrobione z grubego, porzadnego weluru, a od spodu wyłożone są gumą (można cały rok na nich jeździć).
Tylko cena odstrasza - 250zł w ASO
Komplet 4 dywaników ( 2 przednie, 2 tylne ) w kolorze czarnym
Posiadaj system zabezpieczajcy przed przemieszczaniem
Logo SEAT Sport
Wykończenie welurowym
1P1061525 041
cena: 247.60
PIotrek425 napisał(a):Może ktoś podpowie gdzie w Łodzi lub okolicy kupić dywaniki seat sport?? I po ile teraz chodza??
PIotrek425 napisał(a):dywaniki seat sport?? I po ile teraz chodza??
jocker napisał(a):kupiłem ostatnio takie: http://allegro.pl/petex-s...1869617651.html.
spec napisał(a):A czy ktoś widział na allegro oryginalne welurowe dywaniki Seat Sport? Niestety w Rzeszowie w ASO nie było.
madar napisał(a):spec napisał(a):A czy ktoś widział na allegro oryginalne welurowe dywaniki Seat Sport? Niestety w Rzeszowie w ASO nie było.
http://allegro.pl/seat-sport-dyw-wel-po ... 75491.html
z tym , ze to chyba podroby , ale na wiosne na pewno pokaza sie ori. produkty.
Artmic77 napisał(a):madar napisał(a):spec napisał(a):A czy ktoś widział na allegro oryginalne welurowe dywaniki Seat Sport? Niestety w Rzeszowie w ASO nie było.
http://allegro.pl/seat-sport-dyw-wel-po ... 75491.html
z tym , ze to chyba podroby , ale na wiosne na pewno pokaza sie ori. produkty.
Posiadam takowe i powiem że jestem bardzo zadowolony bardzo dobre wykonanie nie wiem czy różnią sie od orginalu
ksl napisał(a):Tez takowe posiadam i uwazam ze sa lepsze od oryginalnych , oryginalne kupowalem 2 razy , te naprawde zrobily na mnie pozytywne wrazenie pomimo tego ze myslalem ze kupuje oryginalne
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość