Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
No mi max 6,5 w miescie hahahhanixu napisał(a): jak slysze, ze komus ARL pali po miescie niecale 7 litrow to normalnie nie wierze..
Tonny S napisał(a):No mi max 6,5 w miescie hahahhanixu napisał(a): jak slysze, ze komus ARL pali po miescie niecale 7 litrow to normalnie nie wierze..
No cos ty polowe dystansu to kiluje takie Golfy jak twojBudżak napisał(a):To chyba połowę dystansu go pchasz
Tonny S napisał(a):No cos ty polowe dystansu to kiluje takie Golfy jak twojBudżak napisał(a):To chyba połowę dystansu go pchaszi wlasie dlatego jest te 6,5 bo jak nie kiluje to ok 6 l haha
Tdi to trzeba umiec jezdzic.
Z tego co widzialem na wykresie to jakies 20 KM mam wiecej wiecBudżak napisał(a):Tonny z tym killowaniem to napewno, ale chyba 1.6 Mój to jednak trochę daje radę
Tonny S napisał(a):Z tego co widzialem na wykresie to jakies 20 KM mam wiecej wiec![]()
da sie zrobic , bez przesady ale podepnij przyczepe 1t i pojedz po lekkich pagórkachgrzybek napisał(a):ja wsiade to niechce zejsc nizej 12 l
tego sie nie da zrobic nawet przy bucie non stop :/
jak wyżej, tez mi przykro ze pchasz go pół drogi albo piszesz o spalaniu na postoju, przelec z wrocka do poznania z ciągnikami , tirami i niedzielnymi kierowcami to popolemizujemy a w ogóle tojak ktoś nie trybi to może lepiej niech nie odpisuje bo mój post był lekko humorystycznyVidelec napisał(a):zigii napisał(a):a ja mam butki 205 i nie wiem co jest ale jak zone jezdzi (Toledo) to pali średnio 8,5 - a iak ja wsiade to niechce zejsc nizej 12 l. , tez macie takie komputry co sie dostosowywują do ciezaru kierowcy?
tyle to mi pali prawie dwutonowe Pajero 2.8TD na kapciach 265/70/15 i automacie
Tonny S napisał(a):Panowie EOTbedzie okazja to sie sprawdzi.
spalanie? pewnie wzrosnie o 4-5%. Skad ta liczba? Jezeli niepoprawne cisnienie w oponach zwieksza spalanie do 10%, to szersza opona (wzrost szerokosci o 4,5%) moze podobny wzrost spalania wywolac.kamil-leon napisał(a):Poprostu zastanawiam się z czym mam się liczy�ć przy zmianie na trochę szersze
kadamki napisał(a):chyba nie naciagne opony 205
kadamki napisał(a):bedzie to komicznie wygladalo
Poprzednicy mówią o spalaniu diesla... A Ty o ile się nie mylę masz PB. 1.6 AKL może spalić dwa razy tyle co TDI.STYRO napisał(a):Nie wiem, naprawde nie wiem jak Wy to robicie. Ja ponizej 10,5-11 litrow nie zejde.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości