Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

lusterko

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja, ...

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

lusterko

Postprzez krris78 » 3 kwietnia 2009, 07:41

Witam! Mam uszkodzone lewe lusterko wewnętrzny mechanizm, z zewnątrz jest w porządku. Lusterko jest elektrycznie regulowane, lelektrycznie składane, chyba nie jest podgrzewane?Albo jest i grzanie dziala jak jest wlaczone podgrzewanie tylnej szyby, tylko ze nie ma zadnych oznaczeń na szkle luterka itp. Zastanawiam się czy takie samo lusterko plus opcja podgrzewania z innego leona bedzie pasowało http://www.allegro.pl/item583728409_lus ... 02_04.html
krris78
Stella +
Stella +

Auto: Leon Cupra R 1.8 03r

Reklama

Re: lusterko

Postprzez MisiekASV » 3 kwietnia 2009, 10:47

krris78 jeżeli lusterko jest elektrycznie składane i regulowane to i jest podgrzewane (nie ma raczej na lusterku żadnego oznaczenia, że jest ogrzewane - ale tak jest :) )- ja tak mam u siebie w 1M. To lusterko z allegro powinno pasować. Napisz ten temat najlepiej w temacie Ogólnym 1P, tam na pewno dostaniesz odp :)
MisiekASV
Signo
Signo

Auto: Leon

Re: lusterko

Postprzez Axee » 3 kwietnia 2009, 12:33

MisiekASV napisał(a):Napisz ten temat najlepiej w temacie Ogólnym 1P, tam na pewno dostaniesz odp
?? Przeciez to lusterko z 1M jest :D.
krris78, lusterko elektrycznie regulowane, elektrycznie skladane, podgrzewane ma 7 lub 8 przewodow w kostce :D Zatem powinno pasowac.
Pozdrawiam Axee® LCT

Anna Wiktoria * 05-10-2017 + 17-04-2018
Axee
Moderator LC Team
Moderator LC Team

Region: śląskie
Auto: FR
Silnik: BMN 2.0

Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne