Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tworek napisał(a):srebrny metalik
cebulka napisał(a):czy ta zaprawka pasowała kolorystycznie ?
kamil-leon napisał(a):ori lakier do zaprawek za 50zł
Ciekawostka jest to ze w hiszpanskiej palecie kolorow wogole nie wystepuje kolor srebrny, zawsze jest szarykamil-leon napisał(a):Srebrny metalik - oznaczenie LS7N
A prawidłowa nazwa koloru to szary arktyczny metalik - oczywiście według ASO
spid napisał(a):Chyba nie było więc wklejam spis kolorów lakierów seatowskich:
marioover napisał(a):Kody lakierów stosowane przez koncern Volkswagena (po niemiecku):
http://www.vwgolf.pl/dane.../kody-lakierow/
Felype napisał(a):Jest na pewno na wlepce w bagażniku. Jeżeli nie ma wlepki w bagażniku to może być wklejona w książce serwisowej.
PaVLo napisał(a):44zł lakier + klar
PaVLo napisał(a):Podjedź do ASO i podaj im VIN a sami ściągną dla ciebie lakier, nie ma co kupować po numerze, bo może być inny odcień, ja tak właśnie kupiłem i okazało się, ze zamiast srebrnego był szary. W ASO dostałem, może nie najtaniej (44zł lakier + klar), ale pasuje idealnie.
celinskip napisał(a):ja bym sprawdził koło koła zapasowego w bagażniku, powinna być taka naklejeczka
sławek napisał(a):Wlepki nie mam ani w bagażniku/kole zapasowym ani w komorze silnika.
Sammael napisał(a):nie było innych czarnych na leonie niż LC9Z
adii100 napisał(a):Ja mam LA9Y
Sammael napisał(a):nie było innych czarnych na leonie niż LC9Z
adii100 napisał(a):Ja mam LA9Y
Sammael napisał(a): LC9Z jest bardzo łatwy do rozpoznania, bardzo dużo metaliku, w słońcu szarawy - nie jest to głęboka czerń.
twisniowski86 napisał(a):VSSZZZ1MZ2R088406
pietrek86 napisał(a):Czy jest może jakaś strona z vin dekoderem dla Seat
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości