ale poduchy w Leon 1M odstają na potęgę, na początku gdy swojego kupowałem, nie mogłem w to uwierzyć, przejżałem sporo zdjęć leonów...i na koniec zakceptowałem ten fakt
ps
kolega, który ma paska B5 , mówił że w tych autach też tak jest
michal_duda6, tak jak koledzy pisza, z czasem ta zaslepka zaczyna odstawac
U mnie bardzo odstawala, i gdy po sciagnieciu schowka dobralem sie do tych srub, okazalo sie, ze maja jeszcze fabryczne plomby Ale warto wspomniec, ze zaslepka moze tez odstawac po wystrzale, jak ktos nieumiejetnie ja wymieni lub po prostu poklei (a i tacy sie zdarzaja)
powered by ECUProject® A4 + Yamaha WR450F + Yamaha FZ8
Przyznam, że kamień z serca mi spadł bo właśnie zwróciłem uwagę na odstającą zaślepkę i różne myśli miałem na ten temat ale skoro w wielu Leonach tak jest więc zakładam, że wszystko ok jest .
odgrzewam bo nie znalazłem bardziej pasującego tematu
chcę u siebie wymienić zaślepkę poduszki pasażera bo troszkę mi odstaje ale nie wiem jak się do niej dobrać... zdjąłem schowek i co dalej ? jak zdemontować poduchę ? będę wdzięczny za wszelkie rady
Poducha przykrecona jest srubami od dolu konsoli
Z tego, co pamietam, aby sciagnac zaslepke, musisz wyjac schowek, odkrecic i odlaczyc poduche i odkrecic z jednej strony pas trzymajacy poduszke, a z drugiej strony chyba 4 srubki