20 czerwca Ja zostalem posiadaczem Seata Leona TopSport 150KM ARL.Samochod zostal zakupiony w komisie poprzedni wlasciciel byl wlochem pierwsza rejestracja samochodu odbyla sie w pazdzierniku 2002r.Wloch nabil 115tyskm tzn tak wskazuje licznik jak jest naprawde nie mam pojecia.Zalozylem iz przecietny uzytkownik samochodu napewno robi rocznie 20tyskm wiec prawie by sie zgadzalo.Przed zakupem pojechalem do serwisu zawieszenie w 60% sprawne podpiecie do komputera wykazalo kilka bledow dotyczyly szyb i zostaly usuniete W tym momencie nastepuje terazniejszosc i to Ja bede pisal dalsza czesc tej histori i nie chce jej za przeproszeniem zjebac.
Chcialbym aby w tym temacie pomogli mi uzytkownicy podobnej furki.Mojego Leona czeka podstawowe naprawy i wymiany.Wdzieczny bede jesli ktos by mi wypisal cos takiego"Mam taka fure Oliwe leje taka Motul specific vw 505.01 5w40 kupuje tu.......
Filtry uzywam......... do kupienie tu..................
swiece zarowe ----------------""------------------
pasek rozrzadu---------------""------------------
acha i nie zapomniej jeszcze o tym"
Zanim ktos napisze szukaj na forum to juz bylo.Napisze iz temat "Zanim zaczniesz zadawac pytania sprawdz ten temat

Pozdrawiam