![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
z góry dzięki
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marcin_kielce napisał(a):Wymień sobie olej w tylnym wale,
sydney napisał(a):erol tak to ten tylko ze juz zmnienilem lusterka i lampy![]()
erol napisał(a):Nie chcę krakać i dumać z fusów itp. ale gdzieś był temat o tym leonie. Tylko nie pamiętam czy tu czy na innym forum. Pamiętam tylko że długo stało na allegro, później ktoś je kupił i właśnie z tego okresu jest ten filmik a poźniej znowu szybko było na sprzedaż. Komentarze jakie padały to że coś z tym leonem jest nie tak.... ale tak jak mówię nie mam konkretnych informacji.....
Bezawaryjnej jazdy....![]()
Pozdrawiam
erol napisał(a):właśnie z tego okresu jest ten filmik
ksl napisał(a):erol napisał(a):Nie chcę krakać i dumać z fusów itp. ale gdzieś był temat o tym leonie. Tylko nie pamiętam czy tu czy na innym forum. Pamiętam tylko że długo stało na allegro, później ktoś je kupił i właśnie z tego okresu jest ten filmik a poźniej znowu szybko było na sprzedaż. Komentarze jakie padały to że coś z tym leonem jest nie tak.... ale tak jak mówię nie mam konkretnych informacji.....
Bezawaryjnej jazdy....![]()
Pozdrawiam
tez mi sie cos takiego wlasnie kojarzy, ale jezeli Twoj brzmi jak ten to smakowicie;)
http://www.youtube.com/watch?v=43EXYC4A-YU
Grześ napisał(a):marcin_kielce napisał(a):Wymień sobie olej w tylnym wale,
compsport ma juz doświadczenie w tym silniku bo wydobyli z niego 400KM tyle tylko ze na turbosprężarce , i z tego co mi wiadomo to program nie jest tam problemem
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości