Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kobial01 napisał(a):laso,
Tylko uważaj, bo ja nacieszyłem się nimi niecałe dwa tygodnie
michał kozak napisał(a):ja użytkuje te wycieraczki od kilku miesięcy i jestem bardzo z nich zadowolony , polecam .
w czwie ma takie wycieraczki jeszcze nico i na pewno powie Ci to samo .
saszi napisał(a):moim zdaniem na zime jak nie ma sie garazu to szkoda tych wycieraczek... slabo sie sprawuja poniewaz zamarzaja i "sztywnieja" i zanim zaczna "zbierac" mija troszke czasu co ma wplyw w warunkach zimowych na widocznosc a wlasciewie jej brakna temperatury powyzej 0 st jak najbardziej moge polecic chociaz oryginalne wycieraczki tez daja rade
osobiscie na zime mam ori wycieraczki a na cieplejszy okres Valeo
kolos napisał(a):U mnie w poprzednim aucie był jedynie ten mankament że końcówka lewego pióra nie stykała się idealnie z szybą (odchybała się)
PiotrekS napisał(a):w Karpaczu bylem
kobial01 napisał(a):kumpla też sciągneli ze scotta na xtr
saszi napisał(a):na cieplejszy okres Valeo
kolos napisał(a):Alternatywą są podobne wycieraczki Bosch'a
michał kozak napisał(a):kolos napisał(a):U mnie w poprzednim aucie był jedynie ten mankament że końcówka lewego pióra nie stykała się idealnie z szybą (odchybała się)
u mnie też coś takiego ma miejsce , ale to chyba dlatego że kiedy je kupowałem to wybrałem trochę dłuższe niż były zalecane do Leona
nixu napisał(a):do tylu zamiast tej od fabii (ktora mi sie okrutnie nie podoba)
- kwestia gustu - a o tym sie nie dyskutuje. Mnie osobiscie sie nie podoba.nixu napisał(a):Ta jest ladniejsza
Asgaard napisał(a):Jest szparka coby dobrze lało? Mruga 2
Anfel napisał(a):czy mi się tylko wydaje
dave napisał(a):sam plastik z wycieciem na sprysk powinien byc od combi ale z kolei samo ramie wycieraczki jak chcesz miec podobna dlugosc jak ori w leonie to powinien byc od fabii hb
przemas napisał(a):Dokladnie tak jak napisal tonny musi byc od Fabii Kombi.Wazne by plastik nachodzaczy na bolec byl od skody hatchback lub sedan bo inaczej nie bedzie dzialal sprzskiwacz.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość