Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Dr.Zepsuj napisał(a):tylko muszę spr. czy wejdzie mi ten co ma 18cm wys.
Dr.Zepsuj napisał(a):Podobno te chinole wytrzymują do 3,2 bara a ja u siebie to max 2 będę miał
Dr.Zepsuj napisał(a):jakoś pewnie też ale coś za coś.
czarny-000 napisał(a):Siem, odświeżę trochę temat.
Miałem chęć sprzedać swojego Leonka ale tak mnie już spantoflował że jakoś nie potrafię się z nim rozstać.
Postanowiłem więc dać mu trochę energii do życia. I teraz moje pytania:
1.Mam ASV bez pakietu TS (na razie) czy FMIC z ARL ma sens żeby go montować? Chodzi mi o to czy przyjmie odpowiednią ilość wiatru przez ten zwykły zderzak?
2.Czy ARL-owski intercooler podchodzi do ASV bez większych kombinacji?
Na razie jest ori Turbo ale niebawem będzie od ARL.
3.Czy jak zarzucę już turbo od ARL to orurowanie miedzy turbo a intercoolerem będzie pasować bez problemów?
I pytanko poza konkursem wysępie z nie go 200 kucyków po zmianie turbiny i Intercoolera(pomijam to ze trzeba będzie niebawem zmienić sprzęgło i półosie)?
za pomoc z góry serdecznie dziekuje.
MaGGu_A3 napisał(a):- Wtryski 230tki ok 1200zł
MaGGu_A3 napisał(a):- Jednomas + sprzęgło z VR6 lub G60 ( zależy ile momentu Cie zadowala ) ok 1000 zł
MaGGu_A3 napisał(a):- Indywidualne strojenie 1200 zł
Sammael napisał(a):turbo może później wstawać - kwestia napompowania calego układu
Marcin_TDI napisał(a):lepiej kup kpl chłodnic od ARL-a
sebik napisał(a):Czy ktoś z forumowiczy z Częstochowy kojarzy tę firmę?
http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=13469577
marcin_kielce napisał(a):IWO zawsze będziesz musiał delikatnie podciąć a to tu albo tam jak chcesz wpasować jak największy cooler, nie ma rady.
W 4x4 jest sporo więcej miejsca z przodu na cooler a i tak musieliśmy małe poprawki robić![]()
U mnie wlazł: 780mmX300mmX86mm.
Pozdroo
studzien napisał(a):koledzy powiedzcie czy to by grało w asv http://moto.allegro.pl/item1056562469_p ... ooler.html na razie planuje zrobić programik i czy intercooler by coś dał po samym programie
studzien napisał(a):no właśnie o to mi chodzi z jakiego auta by pasował bez większej przeróbki a żeby był wydajny
leem napisał(a):jagood, fabrycznie jest wycięty ale nie tak bardzo jak u YaZoo, ktoś wcześniej musiał go dociąć
YaZoo napisał(a):Powiedzcie mi proszę czym można tą dziurę zabezpieczyć i czym można umyć IC z tego syfu na nim ?
leem napisał(a):zabezpieczyć można siatexem ale pytanie po coumyć możesz np płynem do mycia felg i spłukać karscherem ale też pytanie po co
![]()
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość