Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
00953 - Interior Light Time Limit: Unknown Switch Condition
Possible Causes
Wiring/Connectors to Interior Light(s) faulty
Interior Light(s) faulty
Possible Solutions
Check Wiring/Connectors to Interior Light(s)
Check Interior Light(s)
boryslw napisał(a):witam. mam problem z podświetleniem wnętrza, chodzi o podświetlenie między osłonami przeciwsłonecznymi przy szybie przedniej. Światełka nie zapalają się po otworzeniu drzwi, nic nie daje przełącznie tej funkcji na panelu. Światełka są sprawne ponieważ można je zapalić ręcznie, przyciskiem. czy to może być wina któregoś bezpiecznika ?
zbudny napisał(a):Witam ponownie. Dziś znowu lampka nie zadziałała. Objaw jest taki że otwieram drzwi i lampka przednia środkowa nie zapala się. Nie ma reakcji na próby ręcznego zapalenia czy to przy otwartych czy zamkniętych drzwiach. Lampka w drzwiach też się nie zapala. Działają tylko tylne boczne. Włączają się normalnie. Dzieje się tak przy każdych drzwiach. Ten sam objaw. Otwieram wszystkie po kolei i lampka się nie zapala. Ma ktoś jakieś pomysł? Wątpię żeby to był mikro. Żeby wszystkie w tym samym momencie się zepsuły.
jędrek napisał(a):Ja może wyskoczę z innej beczki ale nie chcę zakładać nowego tematu.Czy lampka z przodu ma jakieś dwa bezpieczniki?Środkowa się pali a te dwie po bokch ni hu hu.Zmieniałem już żarówki i nić bez zmian
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości