Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
tomzi napisał(a): Gdzie w klapie jest włącznik kontrolki czy w zamku?
JanuszSz napisał(a):Wyjmij żarówkę,bo akumulator sie rozładuje.
W klapie na dole (patrzac na zamknieta) przy zatrzasku zamka, trzeba sciagnac wewnetrzna tapicerke tylnej klapy, wtedy jest pelny dostep. Tam jest 3 pinowa kostka i tam moglo nazbierac sie wody i dlatego tak sie zarzy, gdyby oczyszczenie kostki i pinow w zamku nie pomoglo, trzeba wymienic microswitch lub caly zatrzask zamka. Awaria moze swiadczyc o uszkodzonym spryskiwaczu tylnej szyby.tomzi napisał(a):Wiecie o co tu chodzi Gdzie w klapie jest włącznik kontrolki czy w zamku?
tomzi napisał(a):jak wyłączam zapłon to sie nie pali
tomzi napisał(a):Podczas ostatnich mrozów nie gaśnie mi kontrolka od otwarcia bagażnika
kalumet napisał(a):chodzi o żarówkę oświetlenia bagażnika
uzywaj znakow interpunkcyjnych, bo z tego zdania trudno cokolwiek zrozumiectomzi napisał(a):nie nie chodzi o kontrolkę na desce od otwartego bagażnika kufer mam zamknięty a na desce po chwili zapala się kontrolka i bardzo słabo się żarzy jak otworzę i zamknę klapę to gaśnie i za parę minut znów mi się żarzy
tomzi napisał(a):Ale do tematu, co ma to wspólnego ze spyskiem
19Piotr89 napisał(a):A najlepsze jest to ze jak otwierałem maske to wtedy w bagażniku mi sie światło zapalało:d
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości