Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Wymien zarowke pod srodkowym pokretlembugajek napisał(a):A u mnie przed niespełna 24 godzinami siadło podświetlenie pokręteł nawiewu itp.
Brak lub slaba masa na lampie, oczysc styki, kostki, punkty masowe itp w samej lampie i w instalacji auta w bagazniku.Marekkwiatkowsk napisał(a):Kiedy włączone są światła i jednocześnie włączę kierunkowskaz lub awaryjne, przygasa mi żarówka lewego tylnego światła w rytm kierunkowskazu.
Nie wprowadzaj innych w blad, wlacznik swiatel sciagamy przed odkreceniem oslony pod kierownica. Bylo opisane jak to zrobic wiele razy na tym forum np. tu http://www.leonclub.pl/forum/viewtopic. ... 721#214721Greg.J napisał(a):Włącznik świateł schodzi z całym plastikiem - dopiero pózniej jak chcesz całkowicie wydostać ten plastik to mozesz rozłączyć przełącznik.
SEBOOL2006 napisał(a):gdy jadę i chcę machnąć wycieraczkami z przodu bo jest szyba brudna i w momencie włączenia przednich wycieraczek uruchamia mi się tylna mimo,że ona jest wyłączona
Greg.J napisał(a):- wycieraczki
- światła mijania
- halogeny
- światła drogowe w ustawieniu na stałe świecenie
- klimatyzacja (climatronic)
- spryskiwacze
- kierunkowskazy
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość