Pytanie tak jak w temacie
Może ktoś przekładał lub słyszał

Drugie pytanie- zna ktoś naprawdę dobry i solidny zakład zajmujący się przekładkami w woj. łódzkim?
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę!
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
papaleo napisał(a):Poszukaj na forum było już o tym.
Potwierdzam. Jechalem z taksiarzem, ktory mial przerobionego anglika - Paska B5. Elektronika i woda. Cos zle wspawali i koles mial 5cm wody z tylu po ulewie... Ale z drugiej strony, opowiadal o kolesiu ktory jezdzi tylko angilikami po przekladkach (VAG/Skody) i sobie bardzo ceni i problemow nie ma. Wiec: tanio i dobrze to w PL mozna dostac w zeby. I przekladke należy robic tam, gdzie przerobiono juz setki aut i warsztat zajmuje sie glowie przekladkami a odwalenie fuszerki moze spowodowac ze straca klientow. We Wro jest jakis warsztat, ale nie znam szczegolow.Kozak napisał(a):kolega przerabiał rok temu gdzieś w Krakowie Passata B5 FL i auto jest tak spierdolone że to jakaś masakra
przemest napisał(a):Już przestaje wierzyć w kupno leona I z silnikiem 1.8T za ~20k zł...Może Niemcy? Francja?
przemest napisał(a):Kozak, chodzi o Freemot:
http://moto.allegro.pl/it...esjonalnie.html
już nie jednego takiego słyszałem / widziałem po wyjechaniu z warsztatu , odczekaj swoje i wtedy napiszelias26 napisał(a):podchodzi bardzo profesjonalnie do przekładek.
Kozak napisał(a):już nie jednego takiego słyszałem / widziałem po wyjechaniu z warsztatu , odczekaj swoje i wtedy napiszelias26 napisał(a):podchodzi bardzo profesjonalnie do przekładek.
glibo napisał(a):wedlug etki magiel w erce jest inny a dalej wyszukane u wojka google, podstopnica + pedaly,licznik,schowek,przewody magla,lusterka,
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość