Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
andi1999 napisał(a):Jak to zrobić w inny sposób??
cebulka napisał(a):Axee, to teraz mnie mocno zaskoczyłeśByłem pewiem że lustra grzeją tylko wtedy, gdy właczymy ogrzewanie tylnej szyby. Nie zauwazyłem aby w pozycji 0 grzały
cebulka napisał(a):Axee, to teraz mnie mocno zaskoczyłeśByłem pewiem że lustra grzeją tylko wtedy, gdy właczymy ogrzewanie tylnej szyby. Nie zauwazyłem aby w pozycji 0 grzały
Axee napisał(a):przebor, dokladnie tak jak zrozumiales, to mialem na mysli
andi1999 napisał(a):Także mam maty grzewcze do wymiany, które muszę wymienić w najbliższym czasie
16czarny16 napisał(a):prosiłbym o jakiś dokładny opis czynności aby się dobrać do wnętrza lusterka i nic nie popsuć![]()
pembuk napisał(a):Co znaczy ze Ci sie lusterko nie blokuje podczas skladania? Bo jesli zachodzi taka sytuacja ze jest skladasz a lusterko sie chowa i nie zatrzymuje co prowadzi do tego ze gdy juz jest zlozone zaczyna przeskakiwac w mechanizmie ( jakby zebatka) to jest to spowodowane tym ze ktos je rozlozyl recznie na sile podczas gdy bylo zlozone. Kiedys los na myjce mi tak wlasnie zrobil i obiaw byl taki sam. po kilku probach recznego i automatycznego skladania i rozkladania wrocilo wszystko do normy.
kintrab1 napisał(a):koledzy a ja mam el lusterka i regulacja i skladane ale mam pytanie jesli mam te 2 opcje to czy podgrzewanie tez powinno byc?? dodam ze autko jest sprowadzone z fracji.jak mam walniete te plyty to czy mozna je jakos naprawic czy tylko opcja kupinia nowych??
3. fabrycznie może i tak jest, ale jest to ewidentnie spi....lone bo nawet fabia na płycie od Polo ma kierowcy oddzielnie a pasażera oddzielnie
kintrab1 napisał(a):Dzięki Staszek20VT. Tak zrobię i sprawdzę te wkłady, bo szyba tylna mi grzeje, a mam problem tylko z wkładami. Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2010.![]()
[ Dodano: Nie 27 Gru, 2009 ]
Koledzy a ma ktoś jakąś fotorelacje z demontażu lusterek bo zamierzam się do demontarzu tych wkładów ale obawiam się ,że coś połamię!! I tak przy okazji ma ktoś jakiegoś sprzedawce wkładów podgrzewanych bo na allegro niestety nie mogę znależć.
proszę o jakiegoś linka
Axee napisał(a):jesli masz skladane lusterka to nie zapomnij ze lusterka grzeja, gdy pokretlo od regulacji lusterek jest w pozycji srodkowej. Gdy jest na zlozone, albo na regulacja lewo-prawo, lub regulacja prawo, to nie grzeja.
12VYagi2 napisał(a):Może ktoś wie jakie powinno być napięcie na kablach od grzanych lusterek??
silniki maja takie jakby sprzegielka i nie powinno sie nic im stachara napisał(a):Zlozylem wieczorem jak bylo wzglednie cieplo a okazalo sie ze okrutny mroz chwycil w nocy i mialem obawy przed wyprostowaniem zimnych, zasniezonych i byc moze przymarznietych.
Na szczescie obylo sie bez problemow. Lusterka sie spokojnie rozgrzaly i rozlozyly.
porownaj tylko wymiary maty z wymiarami szkla lusterekrobertpik napisał(a):a orientuje sie ktos jaki symbol maja miec maty grzewcze do leona 1 ? bo sa rozne np http://www.allegro.pl/show_item.php?ite ... s%C5%82any.
raby napisał(a):Yagi2 napisał/a:
Może ktoś wie jakie powinno być napięcie na kablach od grzanych lusterek??
12V
kula napisał(a):Ja mam pytanie-kto wie jak zdemontowac lusterko w nowym seacie leonie ? Czy musze sciagac tapicerke zeby wymienic lusterko ? I jak wyciaga sie gorna czesc lusterka w kolorze nadwozia? Z gory dziekuje!
![]()
[ Dodano: Czw 28 Sty, 2010 ]
To jeszcze raz ja to moj numer gg : 7136753
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości