Mam jeszcze takie pytanie: czy spotkał się ktoś z problemem, silnik nie gaśnie po przekręceniu kluczyka na "0", a nawet można kluczyk ze stacyjki wyjąć (normalnie prawie jak turbo timer, tylko taki losowy)?, tzn. raz gaśnie a raz nie

. Na szczęście nie mój ale u koleżanki dzieją się takie głupoty.
[ Dodano: Pią 26 Mar, 2010 ]No i myślałem że z autem już wszystko okej. Ale nie! Musiałbym tu bluzgać przeokrutnie ale się powstrzymam. Sterownik ABS wymieniony i działa wszystko bez problemu. Ale to cholerne rzucanie silnikiem odczuwalne dosłownie nawet na dupie posadzonej na fotelu wróciło. Kurwów 5, miesiąc było okej a tu dzisiaj znowu epilepsja samochodu. A co na to ASO: "to na pewno paliwo". Chyba do Bahrajnu po petrola trzeba będzie jeździć! Nie po to wyrzygałem 70tys. żeby mi się auto telepało! Urwa mać panowie pomóżcie jak zmusić ASO żeby coś z tym zrobiło.
[ Dodano: Wto 22 Cze, 2010 ]Witam ponownie. Po czterech miesiącach ciszy i dania sobie i ASO spokoju moja sprawa została rozwiązana. Przestałem wydzwaniać do serwisu, aż tu nagle z ASO dostałem telefon że sprawa cały czas jest monitorowana, byłem w takim szoku że zaplułem słuchawkę! Zaprosili mnie na zmianę oprogramowania i.... od miesiąca samochodem nie telepie nie rzuca i wreszcie cisza i spokój i morda się cieszy.
[ Dodano: Wto 22 Cze, 2010 ]Witam ponownie. Po czterech miesiącach ciszy i dania sobie i ASO spokoju moja sprawa została rozwiązana. Przestałem wydzwaniać do serwisu, aż tu nagle z ASO dostałem telefon że sprawa cały czas jest monitorowana, byłem w takim szoku że zaplułem słuchawkę! Zaprosili mnie na zmianę oprogramowania i.... od miesiąca samochodem nie telepie nie rzuca i wreszcie cisza i spokój i morda się cieszy.