Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Yagi2 napisał(a):Przy włączonej klimie dwa wentylatory powinny ci chodzić.
i potem kupić zamiennik.jarzab napisał(a):Dać spokój i czekać aż wyzionie ducha
adii100 napisał(a):Yagi2 napisał(a):Przy włączonej klimie dwa wentylatory powinny ci chodzić.
a mi przy wlaczonej klimie chodzi jeden wentylator drugi ten mniejszy zalancza sie przy wyzszej temeraturze i strasznie wtedy buczy co moglo sie popsuc;/?
oczkolek napisał(a):i potem kupić zamiennik.jarzab napisał(a):Dać spokój i czekać aż wyzionie ducha
adii100 napisał(a):przeczytam moze uda mi sie samemu sprawdzic czy rzeczywiscie nie dziala 1 bieg a jak tak bedzie wentylator do wymiany? bo po dluzszym czasie stania w korku zalacza sie najlprawdopodobniej 2 bieg ehh
Arek84 napisał(a):W skrzynce bezpieczników masz 3 zielone bezpieczniki, dwa są od absu a jeden od załączania pierwszego biegu wiatraków przez czujnik w chłodnicy niezależnie od sterownika wentylatorów. Sterownik ma swój bezpiecznik (ten duży przykręcany na kabel w skrzynce) i jest on zarówno od pierwszego jak i drugiego biegu.
lisiu1 napisał(a):Ja jestem świeżo po wymianie wentylatorów (chłodnicy i klimatyzacji) i szukam bezpiecznika do nich, który się przepalił (najprawdopodobniej N 104 249 02). W ASO zawołali za niego 35,00 zł![]()
Gdzie można dostać taniej ten kawałek blaszki??
Bartix napisał(a):
W ASO skody będze z pewnością taniej
Arek84 napisał(a):Najprościej to wyjąć całą obudowę wiatraków, 4 śrubki i wyciągasz
Arek84 napisał(a):Najprościej to wyjąć całą obudowę wiatraków, 4 śrubki i wyciągasz
patryk_82 napisał(a):1J0919506K
ciapciak napisał(a):czy jezęli świrowałby termowłącznik w chłodnicy , to powinno coś wyjść na vagu
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość