Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Marcin_TDI napisał(a):Albus, na jazdę to nie ma zbytnio wpływu aż tak żebyś to zauważył, ma napewno na odpalanieile masz przestawiony ?
Marcin_TDI napisał(a):na jazdę to nie ma zbytnio wpływu aż tak żebyś to zauważył,
Marcin_TDI napisał(a):eip, rozrząd dobrze ustawiony ?
eip napisał(a):nie wiem,
macieksocho napisał(a):moj sliniczek to ASZ, mam taki problem, Gdy rano odpale samochod przy tych temperaturach - 20stopni po nocy to silnik przez kilka pierwszych sekund szarpie tak jak by chodzil na 2 cylindry
bart99 napisał(a):a kabelkami? Czytałem nawet, że ktoś z przewodem żarówką sprawdzał
Da się tak??
zbigf napisał(a):Nie wiem, czy ktoś o tym wspominał, ale warto przed zimą usunąć wodę z filtra paliwa. Jest pod nim taki specjalny dinks.
zbigf napisał(a):, po roku od jego założenia.
Sammael napisał(a):zbigf napisał/a:
, po roku od jego założenia.
po roku to się filtr wymienia...
1 Fault Found:
16687 - Cylinder 3 Misfire Detected
P0303 - 35-00 - -
quli napisał(a):wogóle to jak np elektrozawór na jednej pompce albo jedna pompka bedzie nie teges to auto może nie odpalać?
quli napisał(a):pierwsza to podejrzewam że próbuje wyrównać róznicę i dlatego tyle podaje
quli napisał(a):że 3-cia pompka jest poza tolerancją chyba 2.99
quli napisał(a):to Cię zaskoczyłem tym błędem![]()
Jeśli już to wszystkie... pompek się nie regeneruje.quli napisał(a):teraz sie zastanawiam czy wymienić wszystkie czy jedną??? może regenerować???
quli napisał(a):ale spokoju mi nie daje czemu auto nie zapala???
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości