Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

jacoo napisał(a):Co do świateł awaryjnych przy awaryjnym hamowaniu to u mnie jest to w Stylance '08
chisel napisał(a):oraz restart wskazówek na tablicy przyrządów, predkościomierza 0-300, obrotomierza 0-8000 tys., zaraz po właczeniu zaplonu
chisel napisał(a):przy czym przy swiatlach dziennych podswietlaja sie same wskazowki, bez tarcz zegarow. (u mnie brak podswietlenia przy swiatlach dziennych)
Sammael napisał(a):chisel napisał(a):oraz restart wskazówek na tablicy przyrządów, predkościomierza 0-300, obrotomierza 0-8000 tys., zaraz po właczeniu zaplonu
Nie widziałem nigdzie, żeby to u mnie się dało ustawić więc przypuszczam, że jest to dostępne w nowych modelach.

igorpl napisał(a):VAG tez sie chyba da ale wersja 9 czyli chyba Beta
na youtubie gdzies widzialem w golfie 6 i z tego co wiem nie na kazdych zegarach idzie to odpalic

Marcin_TDI napisał(a):co to jest soot entry ?

Sammael napisał(a):igorpl napisał(a):VAG tez sie chyba da ale wersja 9 czyli chyba Beta
na youtubie gdzies widzialem w golfie 6 i z tego co wiem nie na kazdych zegarach idzie to odpalic
http://www.youtube.com/watch?v=GHU6lLefOXI
ok, zaraz sprawdzę na 812stce a jak nie to pod koniec tygodnia na ori kablu
EDIT:
Nie widzę możliwości zrobienia tego vcds'em w starszych licznikach z prostego powodu, u mnie adaptacja wygląda tak:
Obrazek
a w nowszych tak:
Obrazek
zrobie jeszcze dla testu ori i VASem

Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość