Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
CzAdo napisał(a):i depnelem maxymalnie a tutaj autko do 180km/h i ani kilometra wiecej
saszi napisał(a):musisz go tylko "przedmuchac"
Tom napisał(a):Może jakieś słabe paliwo wlałeś
CzAdo napisał(a):Auto ma dopiero 900km przebiegumoze dlatego? Apropo tego malego przebiegu ?To jakos specjalnie go docierac?
prospect napisał(a):180km/h to ja moim 1.4 jechałem jak ostatnio wracałem z katowic z Alim to jechalismy praktycznie caly czas 190!!takze tak jak pisze moj poprzednik 200 powinien isc!!
saszi napisał(a):CzAdo, zalej nowy olej i bedzie gitara a V maxa po zmianie oleju mozesz moim skromnym zdaniem spokojnie sprawdzac
barth napisał(a):Grisza'Men, ty lepiej na zlocik do nas wpadaj![]()
barth napisał(a):[ P.s a ty masz 1.6 czy cos wiecej ?
Grisza'Men napisał(a):Tak jak miałem możliwość dyskusji mail'owej z Przemas'em, On też mnie namawiał, ale troszkę latek mam pod 30-chę i mam napięte plany zawodowe itp. a tutaj w klubie pasowało by uczestniczyć sercem i ciałem;) i ja już wymiękam
dave napisał(a):tam nie sciemniaj tylko wpadaj.. jakbys mial 70 lat no to moze i faktycznie troche glupio bo coniektorzy mogli by byc twoimi wnukami ale 30 lat masz i mowisz ze za stary.. jeden lub 2 dni wolne na pewno znajdziesz![]()
ZAPRASZAMY
Grisza'Men napisał(a):No jeszcze 30 lat nie mam , także może faktycznie trochę przeginam
b0g0b0jny napisał(a):Co do V-max to bez dlubania na 15 to max ok 195 - tylko, teraz max to ponad 205 tez na 15 jak lecialem za Barthem z Zakopca, a ostatnio na 17 mialem problem zeby przebic 180 a znowu pozniej poszlo bez problemu, mysle ze przy tym silniczku i takiej predkosci duze znaczenie ma wiatr, uksztaltowanie terenu albo i nawet asfalt po jakim sie jedzie.
siepan napisał(a):Od trzech dni mam taki problem:
W w seacie Toledo II (to to samo co SEAT LEON). Przy zapłonie zimnego silnika pojawia się sygnał dzwiekowy i miga mi czerwona dioda od układu chłodzenia - tak przez kilka minut po czym gasnie (dioda na wskaźniku temperatury silnika). To jest ta sama dioda która w przypadku zbyt małego poziomu płynu chłodzącego w zbiorniczku wyrównaczym pali sie światłem ciągłym. Czy ktos miałby jakies sugestie gdzie szukać problemu?
Patee napisał(a):to wszystko na autostradach w Niemczech
leon1.6 napisał(a):cze mi mój pokazał pomiędzy 210 i 220 km/h
leon1.6 napisał(a):cze mi mój pokazał pomiędzy 210 i 220 km/h
leon1.6 napisał(a):mi tez sie nie chciało ale mi przekroczył 210 km/h ok jechałem autosrtadą no i potrzebował troszke czasu ale najwazniesze ze poszedł jak nie zapomne to zrobie zdjęcie. " to uwierzysz niewierny Tomaszu"![]()
prospect napisał(a):to jakis maly giewoncik musial byc
myślę że granice 200 są osiągalne - kiedyś jechałem z takim golfem prawie łeb w łeb ze wskazaniem na mnie.1nancy napisał(a):A czy golfem 4 1.616V azd tez mozna pomknac 200 a nawet wiecej
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości