Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kamil_n napisał(a):program jest napisany kijowo pod obecny setup i to najpierw trzeba poprawić.
wrcklaki napisał(a): jest jescze jeden problem moze to nic ale leo ciagnie na 5 biegu ponad 4 tys a juz na 6 nie chce przebic 3400 i predkosc max 220
wrcklaki napisał(a):jezdzilem arl em i krecil na 6 ponad 4 klocki wiec nie wiem w czym bijesz
wrcklaki napisał(a):teraz jest naprawde super ale sprzeglo dostaje kopa niezlego sami sie dziwili ze taki moment wyjechal ale pojezdzilem troche i sprzeglo chodzilo lux na 4 biegu tylko czuc delikatny slizg
wrcklaki napisał(a):to to ja juz wiem i niczym ciekawym mnie nie zaskoczyłes myslalem ze uzyskam tu jakas pomoc ale widze ze kilku expertow tu jest i stoja przy swoim a odpowiedzi brak
wrcklaki napisał(a):moze tu byc problem z coolerem ze taka slaba moc
wrcklaki napisał(a):program byl robiony na bezpieczny zeby turbo nie zajechac ale moment jest miazdzacy
wrcklaki napisał(a):to to ja juz wiem i niczym ciekawym mnie nie zaskoczyłes myslalem ze uzyskam tu jakas pomoc ale widze ze kilku expertow tu jest i stoja przy swoim a odpowiedzi brak i dodam ze asv moze mnie objedzie ale audi sie skopcijesli asv oznacza arl to moze mnie zrobi chyba w twojej bajce
Co to za firma? Dużo zapłaciłeś?wrcklaki napisał(a):diag-com
więc ma co chciał. A samego autora tego tematu proszę o bardziej wyważone dobieranie słów - na tym forum ani taka pisownia ani taki język nie będzie tolerowanybono napisał(a):wrcklaki napisał/a:
program byl robiony na bezpieczny zeby turbo nie zajechac
wrcklaki napisał(a):Pełem szacu dla ciebie mistrzu kierownicy z poznania przerabiałem juz takich gagatków na drodze i nie byli takimi fachowcami w nauce i czytaniu jak ty normaknie nobel dla ciebie
jędrek napisał(a):Bono nie ma co się denerwować chłopak mądrzejszy
wrcklaki napisał(a):Pełem szacu dla ciebie mistrzu kierownicy z poznania przerabiałem juz takich gagatków na drodze i nie byli takimi fachowcami w nauce i czytaniu jak ty normaknie nobel dla ciebie
Nogaj napisał(a):wrcklaki napisał/a:
Pełem szacu dla ciebie mistrzu kierownicy z poznania przerabiałem juz takich gagatków na drodze i nie byli takimi fachowcami w nauce i czytaniu jak ty normaknie nobel dla ciebie
wrcklaki napisał(a):wlsnie widze jak sie znacie pokazujecie mi mapy z gownianymi przyrostami twierdzicie ze turbo padnie nie diagnozujac auta a na domiar dojebaliscie sie do sprzegla ktore jest takie same jak w arl i przenosi ponad 400 nm moze wasze programy nie potrafia uzyskac takich momentow a samochody to ruina za piatke z supermarketu po trzecie dwumas skoro jestescie takimi szpecami to byscie wiedzieli ze powyzej 2 tys nie dostaje po cipie a wasze mapy to logi nałozone na zwyklego softa orginalnego huj mi z disla jak on do 3 tys niczym sie nie rozni od seri takie sa wasze mapy dziekuje za uwage fizycy!!!!!!!!!!!!
wrcklaki napisał(a):wlsnie widze jak sie znacie pokazujecie mi mapy z gownianymi przyrostami twierdzicie ze turbo padnie nie diagnozujac auta a na domiar dojebaliscie sie do sprzegla ktore jest takie same jak w arl i przenosi ponad 400 nm moze wasze programy nie potrafia uzyskac takich momentow a samochody to ruina za piatke z supermarketu po trzecie dwumas skoro jestescie takimi szpecami to byscie wiedzieli ze powyzej 2 tys nie dostaje po cipie a wasze mapy to logi nałozone na zwyklego softa orginalnego huj mi z disla jak on do 3 tys niczym sie nie rozni od seri takie sa wasze mapy dziekuje za uwage fizycy!!!!!!!!!!!!
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 8 gości