tak czytam i czytam .... jakie konkretnie świece (nr) do silnika ARL montowaliście: NGK, Bosch ew. gdzie był zakup ?
Pozdrawiam
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
ja mialem przez 2 lata NGK i po 4 miechach juz mi wyskakiwal blad elektryczny. Po zamianie na Boschowe (uderz do Elementaura) jest mniut malynaarius napisał(a):NGK, Bosch ew. gdzie był zakup
jędrek napisał(a):A wymieniłeś wszystkie od razu czy pojedyńczo te padnięte?
bono napisał(a):ARL oprócz 4 zwykłych świec żarowych, ma jeszcze 3 dodatkowe które służą do podgrzewania.
Sammael napisał(a):bono napisał(a):
ARL oprócz 4 zwykłych świec żarowych, ma jeszcze 3 dodatkowe które służą do podgrzewania.
nie każdy i nie tylko ARLe bo VPeki też mają.
bono napisał(a):Jesteś pewien VPMoże to jakiś model na skandynawie
Mam prośbę. Czy mógłby ktoś jeszcze raz wrzucić zdjęcie gdzie te świeczki w ARL'u do grzania płynu się znajdują?.
KONRADO 83 napisał(a):Czy ktoś z kolegów pomoże w sprawie tych świec do podgrzewania płynu chłodniczego![]()
W etce nie mogę ich znaleźć. Może jakiś zamiennik i cena?? Dzięki z góry![]()
Silniczek ASV 110KM
Przemko napisał(a):mam zapytanie do kogoś kto ma ARL-a jakie świece zarowe kupował i czym sie sugerował bo u mnie jest problem taki że świece mam NGK i auto jak odpali na zimnym to kilka sekund strasznie nierówno pracuje a odpalanie też nie jest jakieś super doczytałem tu że tylko bosch i beru wchodzą w gre ale tu mam problem bo ETKA pokazuje 3 rodzaje świec
beru m10x1x25
bosch m10x1x30
beru m10x1x30
sugerowac sie tu czymś czy kupić beru GN046??
peter174 napisał(a):kupuj BERU GN 042 ... i bedziesz Pan zadowolony
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości