Symbol skrzyni to JPP. Błąd, który podali mi w ASO to - niewiarygodny sygnał mechatroniki, niestety nr nie podali
Pozdrawiam
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

krz_p napisał(a):mechatroniki nikt nie naprawia,
auto jest sprowadzone, tak więc niby dlaczego importer miałby dokładać do naprawy?
pozostaje szukać używki i modlić się aby nie padła lub rozbić skarbonkę i udać się do ASO

auto jest sprowadzone, tak więc niby dlaczego importer miałby dokładać do naprawy?
pozostaje szukać używki i modlić się aby nie padła lub rozbić skarbonkę i udać się do ASO

bubolak napisał(a):Z tego co słyszałem to skrzynie DSG cieszą się dobrą opinią.
bogdan201 napisał(a):Jeszcze nie dawno przypadkowo przeglądałem na Allegro aukcje z ofertą naprawy mechatronika do wszystkich typów skrzyni DSG. Gość ogłaszał się chyba z okolic Zielonej Góry.
Trzeba tylko dobrze poszukać.

Cygan napisał(a): To tak jakbym kupił w niemieckim salonie auto przyjechał do PL a tu każdy mówiłby, że sciągnięte to już bee.

Cygan napisał(a): znajomy kupił passata ( demówka z niewielkim przebiegiem ) w niemieckim salonie i nie miał kłopotów z gwarancją, chyba, że tyczy się to tylko samochodów z salonu a nie od osób prywatnych ale chyba gwarancja to gwarancja

tatian napisał(a):skrzynię na alledrogo widziałem o Twoim oznaczeniu za 3200 zł z miesięczną gwarancją.

Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość