Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
nie jest takgimmesomo napisał(a):A nie jest tak ze komputer na benzynie dostaje przeliczona dawke paliwa raz na ruski rok a komputerek od gazu non stop przelicza
leo2002 napisał(a):z moich informacji wynika ze Sebastian ze Zbroslawic jest jednym z najlepszych instalatorow gazu w samochodach
roboform550 napisał(a):leo2002 napisał(a):z moich informacji wynika ze Sebastian ze Zbroslawic jest jednym z najlepszych instalatorow gazu w samochodach
Według moich informacji zły nie jest ale najlepszy jest w kwestii marketingu
alex_331 napisał(a):Okay, a powiedzcie mi jak zachowuje się BCB na gdzie na wysokich obrotach? Na ilu tysiącach jest odcinka, czy podłącza się Pb do gazu na wysokich obrotach? Ile Wam pali benzyny na rozruchu i na ile stopni ustawiona instalacja by na gaz przełączała?
Stunter napisał(a):Ma ktoś jakieś opinie na temat gazu BRC Sequent 24.11 ? Jak to śmiga w 1.8 20v 125km ?
Stunter napisał(a): Butla w kole 54l.
.alex_331 napisał(a):Okay, a powiedzcie mi jak zachowuje się BCB na gdzie na wysokich obrotach? Na ilu tysiącach jest odcinka, czy podłącza się Pb do gazu na wysokich obrotach? Ile Wam pali benzyny na rozruchu i na ile stopni ustawiona instalacja by na gaz przełączała?
irasek napisał(a):Witam. Ja mam takie pytanie:
Założyłem gaz Lovato Smart do mojego leosia 1.6 BCB i wszystko jest jak najbardziej w porządku po przejechaniu 20k km. Ale dziwi mnie jedna rzecz: W tym silniku BCB filtr powietrza jest w obudowie silnika i gdy zamontowali wtryski od gazy to przeszkadzały w założeniu pokrywy silnika i wycieli mi dziurę od spodu pokrywy silnika, tak ze delikatnie tam widać filtr powietrza. Niby nic się nie dzieje od tego ale filtr jak wymieniałem to był naprawdę brudny. Czy niema to złego wpływu na silnik na dłuższą metę ze tam jest dziura wycięta?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości