Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Gucio napisał(a):dlaczego właśnie te ?
a to przypadkiem nie jest to samo??niedzwiedz11 napisał(a):mann lub knecht
Gucio napisał(a):niedzwiedz11 napisał(a):mann lub knecht
dlaczego właśnie te ?
raptor napisał(a):zastanawiam się nad BOSCH i KNECHT. Cena knechta u mnie to 120zł a boscha jedynie 70zł. No róznica jest w cenie, ale czy w wykonaniu?
Troll napisał(a):Zasada co do filtrów jest prosta,im częściej , tym lepiejpaliwo i olej pewnie przy każdej wymianie oliwy, jakieś 10-15tkm, powietrza i kabinowy raz do roku też wypada.
lepsze od oryginału? Co najwyżej tańsze polecam Manna.jędrek napisał(a):i kupic coś lepszego.
lepsze od oryginału? Co najwyżej tańsze polecam Manna.
tatian napisał(a):Oglądałem i porównywałem ostatnio filtry Boscha, Manna i Filtrona i wizualnie wyglądają wręcz identycznie
_I_C_E_ napisał(a):polecam przeczytać test http://www.autoporadnik.p...filtrze/artykul
tatian napisał(a):leem czy ja pisałem o knechcie?
leem napisał(a):
Poza tym chyba nie czytałeś tego tematu od początku bo pominąłeś :_I_C_E_ napisał(a):polecam przeczytać test http://www.autoporadnik.p...filtrze/artykul
zoltaibiza napisał(a):Hengst wsrod producentow filtrow moim zdaniem jest bardzo dobry.
leem napisał(a):zoltaibiza napisał(a):Hengst wsrod producentow filtrow moim zdaniem jest bardzo dobry.
Ja mam jednak odmienne zdanie na filtrów Hengst
kintrab1 napisał(a):leem napisał(a):zoltaibiza napisał(a):Hengst wsrod producentow filtrow moim zdaniem jest bardzo dobry.
Ja mam jednak odmienne zdanie na filtrów Hengst
To proszę o opinie na temat tych filterków.
Chętnie się zapoznam z opinią bo przede mną wymiana i nie chcę wymienić na gorszę!
zoltaibiza napisał(a):Ale jednak filtrona na 1 montazu nie zobaczymy w zadnym niemieckim aucie a hengst jak najbardziej. Np. w Mercedesie. Takze ja podtrzymuje ze HENGST to porządna firma.
elemenateur napisał(a):powietrze do LEO chyba było właśnie z filtrona w oryginale.
Ale fakt, leoś to nie niemiec
elemenateur napisał(a):chyba było właśnie z filtrona
Zazwyczaj jest do VW wkładany Knecht, ale często spotykałem się też właśnie z Mann`em.
Knecht jednak bardziej mnie przekonuje jakościowo...
leem napisał(a):Zazwyczaj jest do VW wkładany Knecht, ale często spotykałem się też właśnie z Mann`em.
Knecht jednak bardziej mnie przekonuje jakościowo...
I tu sie grubo mylisz![]()
do VW wkładany jest ostatnio Filtron
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości