Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
można. Po spaleniu żarowej od grzania silnika wywala checka. Po tej od grzania płynu raczej nie więc pozostaje sprawdzenie "na sztywno".Poprobi napisał(a):Można zastosować do nich taki sam sposób jak do innych świec żarowych czyli "na iskrzenie" lub "na żarówkę"?
florek napisał(a):a te świece od dołu to ja sobie poradzę sam wymienić czy to jakaś większa magia jest??
florek napisał(a): Czy u ciebie takie świece można zakupić - wnioskuje bo wyciągnąłeś to z katalogu:)
florek napisał(a):z tymi świecami to ja chyba podjadę do warsztatu bo nie mam pojęcia gdzie je się wymienia i czy tylko same świece wystarczy wymienić.
florek napisał(a):to teraz widzę że miałem dobre świece tylko nikt nie pomyślał w sklepie że są dwa rodzaje do tych silników.
sławek napisał(a):W błąd wprowadza opis przy świecy, który sugeruje że świeca nie pasuje, jeśli auto ma podgrzewacz płynu chłodniczego: "Wyposażenie pojazdu:
do pojazdów bez elektrycznego dogrzewania (świece żarowe)", zamiast napisać że ta świeca jest do silnika, a przy świecy dogrzewającej- do dogrzewania.
Sam się zamotałem, stąd moje wcześniejsze pytanie.
Spójrzcie na tą aukcję: http://moto.allegro.pl/swiece-zarowe-vw ... 77544.html
Cena bardzo niska- chyba niemożliwe aby tylko tyle kosztował oryginał? W sklepie stacjonarnym są po 70zł.
Sammael napisał(a):co to jest przeleżała świeca żarowa?
to niezłą marżę musi mieć ten sklep. Ja brałem po 40 zł, nie są przeleżałe i nie śmierdzą jak zbucze jaja.florek napisał(a):SKLEP - 55zł
blachy napisał(a):Ja kupowałem u kolegi w sklepie motoryzacyjnym świece Beru w wersji OEM (sam woreczek) i płaciłem 22.5 za szt.
Sammael napisał(a):co to jest przeleżała świeca żarowa?
tatian napisał(a):to niezłą marżę musi mieć ten sklep. Ja brałem po 40 zł, nie są przeleżałe i nie śmierdzą jak zbucze jaja.florek napisał(a):SKLEP - 55zł
Mirczas napisał(a):Jeśli jedziesz na ogrzewaniu zanim silnik osiągnie 90 to jest taka opcja. Jak już osiągnie te 90 to spada czasmi poniżej?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość