Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Gotti napisał(a):Gratuluję![]()
A tak z ciekawości - Michał się pojawi w Modlinie z 550? Mogłoby być ciekawie (?)
Bartek napisał(a):Gotti napisał(a):Gratuluję![]()
A tak z ciekawości - Michał się pojawi w Modlinie z 550? Mogłoby być ciekawie (?)
he heh e w bajki dalej wierzysz
A swoja droga kilka osób na niego czeka
Harry napisał(a):Hehe skad ja to znam.Ja w 2gim przejezdzie z Combolotem tez wylaczylem trakcje dopiero przy 2gim biegu bo tuz przed stratem zrobili mala przerwe sedziowie i wylaczylem silnik.Po odpaleniu TCS wlaczyl sie automatycznieWynik 15.9 a moglo byc lepiej
ale za to jeden z lepszych czasow reakcji w grupie
![]()
Najwazniejsze,ze byl fun,to sie liczy
Barth napisał(a):bobik szkoda ze golfa nie widziales , jak mial zwykla tasma pozaklejane wszystkie naklejki Masters Tuningjednyną która byla widoczna to Powered by Unitronic
Asgaard napisał(a):Ja mam 195@390
No bardzo fajowa relacja zdjęciowaBartek napisał(a):Zapraszamy do lektury i wogóle do odwiedzania naszego nowego działu "Nasze projekty"
http://www.Seat-Napinator.pl/projekt_leon.php
Bartkowi zawsze sie tak trzesiePośpiech napisał(a):Tonny S, nie tylko relacja zdjęciowa jest fajna. Filmiki też rządzą
Podoba mi się ten z hamowni - 292km/h przy prawie 7000obr./min.
A operator kamery przy wyższych prędkościach zaczął się chyba bać, bo strasznie mu się ręka trzęsła![]()
Tonny S napisał(a):Bartkowi zawsze sie tak trzesiePośpiech napisał(a):Tonny S, nie tylko relacja zdjęciowa jest fajna. Filmiki też rządzą
Podoba mi się ten z hamowni - 292km/h przy prawie 7000obr./min.
A operator kamery przy wyższych prędkościach zaczął się chyba bać, bo strasznie mu się ręka trzęsła![]()
![]()
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości