Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
No i właśnie mi się zesrała, 2 miesiące po zakończeniu gwarancjieko_zgonuś napisał(a):Sprzedawca założył swoją regenerowaną, zalał płyn, wypisał gwarancję na 12 miesięcy i zgarnął 1000 zł.
belzi napisał(a):no ale za kolejny demontaz i montaz nikt Ci nie zwroci, ja polecam nowe, swoja kupilem za 1000 razem z koncowkami i drazkami
dominico napisał(a):Podczepię sięPrzerdzewiał mi przewód cisnieniowy od układu wspomagania-zmieniłem ale kierownica jeszcze nie chodzi jak powinna-plynnie- ma szarpania czy trzeba odpowietrzyc było ten układ jakos? Prosze o rade
PiterEL napisał(a):Witam
Aby nie tworzyć nowego tematu. Mam w moim ASV wyciek płynu z węża wspomagania już przy samej maglownicy. Ale na tym wężu na połączeniu metalowego z gumowym. Jest on tam zakuwany. Chciałem zapytać czy robił to ktoś kiedyś tzn zakuwał ponownie ? Czy warto czy trzeba szukać nowego bądź używki ? Czy warto zakuć i jakie są tego koszta ?
Chodzi mi o ten wąż idący od pompy wspomagania w dół przy pasie przednim i naśtepnie przy skrzyni biegów i do maglownicy. Nie wiem czy jest to ciśnieniowy czy powrotny? Ale chyba ciśnieniowy...
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości